ТВ анонси ТВ анонси

Найджела – сготви, хапни, повтори

Добави коментар

Найджела, един от най-прочутите и любими шеф-готвачи на Англия, се завръща с нова вдъхновяваща телевизионна поредица.

Найджела – сготви, хапни, повтори

Найджела – сготви, хапни, повтори

© 24Kitchen

В тази поредица Найджела ще ни разкрие ритъма и ритуалите в своята кухня чрез множество вкусни нови рецепти, в които оползотворява максимално своите любими съставки.

Найджела разкрива как храната е вплетена в нашето ежедневие и ни сплотява и заздравява връзките помежду ни. Тя ще предложи на зрителите апетитни ястия, от изкусителна шоколадова торта с фъстъчено масло до богати на вкус луксозни макарони със сирене и раци и много специално рибно ястие– всички красиво заснети, за да поднесат седмична порция наслада и радост в живота ни.

Найджела ще отдели време да разкаже и откъде черпи вдъхновение за своите рецепти – от богатата си колекция старинни готварски книги, до обмена на идеи в социалните медии. В допълнение към поредицата от шест части ще има едночасов коледен епизод, един от акцентите в празничната телевизионна програма. В своята коледната трапеза Найджела ще включи и малко туризъм с храна от близо и далеч, която да сгрее зимните вечери и да добави блясък в специалния празничен епизод.

„Това е нещо повече от мантра – „сготви, хапни, повтори“ е историята на моя живот“, казва Найджела.

Четвъртък @ 13:00 ч.

Премиера на 17 декември 2020 г. по 24Kitchen

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Найджела