Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ сезон 2, епизод 3 – какво ще се случи…

1 коментар

Дали Дерин наистина е парализиран, или това е нова игра, за да си върне Волкан? Вижте какво ще се случи в сезон 2, епизод 3 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 май 2023 по bTV Lady.

В сезон 2 епизод 2 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Дерин изпада в истерия, когато открива, че Асия е била на сватбата, и още повече, когато разбира, че семейството ѝ е скрило това от нея.


НА КРАТКО какво се случва в в сезон 2, епизод 3 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 май 2023 по bTV Lady

Истината, която Али крие, ще шокира Асия и Волкан.

Какви мерки ще вземат двамата за сина си?

Дали Дерин наистина е парализирана или това е нова игра, за да си върне Волкан?

Текст от potv.bg
Асия дава показания, а след това пита полицая, дали са разбрали кой е мъжът, а той ѝ отговаря, че не са открили документи в него, а колата напълно е изгоряла, затова за момента нищо не знаят за неговата самоличност.

В същото време Волкан се обажда на Асия като казва, че иска да поговори с нея във връзка с Али. Асия му отговаря, че тя също иска поговори с него за сина им и добавя, че още малко ще бъде в болницата и предлага да се срещнат там. Волкан се съгласява.

Текст от potv.bg
Гюнюл, която разбра от Джавидан, че Волкан се опитва да продаде къщата, и вярвайки, че дъщеря ѝ знае за това, казва на Дерин. Дерин става много нервна и казва на майка си, че не знае нищо за това.

Гюнюл отново прави опит да се свърже с Волкан, но той продължава да не ѝ вдига, което вбесява Гюнюл и тръгва да излиза.

-Мамо, къде ще ходиш? – крещи Дерин.
-Ще отида и да го намеря и поставя на място!
-Мамо, моля те, не го прави, аз не мога да дишам без Волкан! Ако малко ме обичаш, мамо, моля те не го закачай! Не мога без Волкан, мамо! Разбираш ли, аз живея заради него! Мамо, ядосвай се на мен, но него не го закачай, моля те, мамо!

Гюнюл казва на дъщеря си, че няма да говори с Волкан, но ако той я обиди с нещо, то тя не отговаря за това, което ще направи.

Текст от potv.bg

Невин казва на Асия, че ако иска да се върне в болницата вратите за нея винаги са отворени. След като Невин си тръгва Дерия споделя на Асия, че болницата е почти разорена след като Искан, собственика и съпруга на Невин е починал, Алтън и Тургай са напуснали, и болницата е останала почти без добри лекари.

В този момент на Дерия се обаждат, дали може да отиде при пациентът, който Асия е спасила. Асия чувайки това тръгва първа към стаята на мъжа. Сестрата казва, че не знаят от какво, но кръвното налягане на мъжът се е повишил. Асия притеснена гледа мед. картон, а след това се приближава до мъжа и вижда, че той е отворил очи.

-Той се събуди! – казва с усмивка Асия.

Тя моли пациенте да мигне с очи, ако я чува, той го прави, а след това слага своята ръка в неговата и му казва, че ако я чувства да се опита да я стисне. Мъжът отново го прави. Асия се усмихва доволна и го оставят на лекуващия лекар да се погрижи за него.

Текст от potv.bg

Асия и Дерия излизат от стаята. В този момент Серен, приятелката на Али се обажда на Асия, разтревожена за Али. Тя решава да ѝ изпрати видеото, за да може да му помогне.

Асия е съсипана, когато вижда как синът ѝ е тормозен от други ученици.

На кадрите те пъхат главата му в тоалетната и го унижават. В този момент пристига Волкан и Асия плачейки му показва видеото.

Волкан също е бесен и казва, че ще се обади на Али, а Асия го моли да не го прави, за да се разстрои повече Али.

Волкан прегръща Асия, която плаче безутешно и обещава, че всичко ще оправят.
Текст от potv.bg
В същото време Дерин не желае да загуби Волкан. Тя си мисли за следващите си ходове, докато се разхожда из стаята. Виждаме, че Дерин може да ходи, въпреки че се преструва на парализирана пред всички
Текст от potv.bg

Асия, Волкан и Али са на брега на морето. Волкан казва на сина си да вдигне глава, защото те са с него и заедно ще се справят с всичко. Асия казва, че баща му е прав и те ще го подкрепят във всичко и ще се спреят.

-Сега ще се обадя на адвоката си, за да разберем как да се справим с това, а след това ще ти намерим ново училище! – казва Волкан, а Али побягва.
-Нещо лошо ли казах? – пита Волкан Асия.
-Не, почакай, аз ще говоря с него, защото знам какво иска! – отговаря Асия и отива при сина си и му предлага да се върнат в Текирдак.
-Да се върнем, мамо! – казва Али.
Волкан пита Асия, дали е сигурна, че иска да се върне. Асия му отговаря, че сам е видял какво се е случило с Али, явно той се е жертвал, за да заминат за Истанбул, а сега е неин ред.
Текст от potv.bg
Волкан веднага се обажда, за да се откаже от продажбата на къщата си, защото завръщането на Асия и Али е нарушило плановете му.

Волкан се сблъсква със сериозен проблем, тъй като агентът му по недвижими имоти е продал къщата, тъй като Волкан му е дал пълномощно. Волкан го моли да говори с купувача на къщата и развали сделката.

Текст от potv.bg
СЛЕД СЕДЕМ ДНИ

Асия решава да се върне в Текирдаг, след като научава, че синът ѝ Али е станал мишена на група хулигани в училище в Истанбул. Лекарката си връща старата къща, преобзавежда я и си намира работа в спешното отделение на болницата.

Волкан пристига и е изненадан колко е променена къщата.

-Ти, не се ли радваш, че се върнахме? – пита Асия.
-Аз не се радвах като заминахте, но не мога да се зарадвам, че се върнахте – отговаря Волкан.
-Съжалявам, че така стана, но на Али ще бъде по-добре тук! – казва Асия.
-Ти, беше много щастлива в Истанбул, а сега отново трябва да живееш тук!
-Да, аз бях щастлива там, но работата не е в Истанбул, дори в Текирдак, но след като не умрях и преодолях всички трудности, аз съм щастлива и не е важно къде живея, аз съм доволна!
Текст от potv.bg
Асия и Волкан отново записват Али в старото му училище.

Али все още не говори на баща си.

-Асия, ти каза, че на Али му трябва време, но аз мисля, че никога няма да ми прости!
-Волкан, рано или късно вие ще се сдобрите, защото ти си му баща и той няма още дълго да ти е обиден. Ела довечера ако не си зает, ще прекарате времето заедно!
-Отлична идея!
Текст от potv.bg
Дерин решава да не стои вече у дома и да придружи майка си във фондацията.

Там Дерин споделя на майка си, че е много щастлива, че Асия отново се е върнала в Истанбул.

Но идва Джавидан и използва случая, за да съобщи на двете, че Асия се е върнала в града и е възстановила работата си в болницата.

Дерин е бясна, тъй като е сигурен, че лекарката се е върнала, защото не е забравила съпруга ѝ.

Текст от potv.bg
В същото време Асия научава от Дерия, че спирачките на колата на мъжа, които спаси не са работили и той е направил остър завой, за да избегне сблъсъка с тях.
-Какво искаш да кажеш, че човекът, който спасих е спасил нас?
-Да, изглежда е така!
-Има и още нещо, той има амнезия, не си спомня кой е, откъде е и как е станала катастрофата! Нищо не си спомня! Най-лошото е, че заради това, че не си спомня нищо се е затворил в себе си и не казва и дума на никой! Станал е пасивно-агресивен, сега с него се занимава психиатър и невро-хирург!
Текст от potv.bg
Асия го посещава в стаята му, а мъжът ѝ казва, че си я спомня само нея!

Той я пита, коя е тя, а Асия му казва, че е лекар в бърза помощ и му е оказала първа помощ след катастрофата и му благодари, че той не се е врязал в тях и така е спасил живота на нея, сина ѝ и приятелката ѝ.

-Аз, нищо не си спомням, дори катастрофата, само теб си спомням, лицето ти, но сякаш е в мъгла… Чувам гласа ти, но нищо не си спомням, а след това настъпва непрогледна тъмнина! Само ти…

Асия поглежда картона му и му казва, че с бързи темпове се оправя.

-Моля те, не си отивай! Почакай за минута! – моли я мъжа и се мъчи да си спомни нещо. -Асия! Да! Точно! Мисля, че в моя живот си само ти! Повярвай ми!
-Не се притеснявай, аз ще направя всичко, за да си спомниш!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 9 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 8 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 7 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 6, сезон 2 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 5, сезон 2 – какво ще се случи…