Актуално В програмата

"Море от любов и след това" - 19 юли

Добави коментар

Гледайте "Море от любов и след това" в събота, 19 юли
Ралица и Георги


В този брой ще ви припомним три истории, които са част от поредицата "Море от любов и след това".


За начало ще видим какво се случва с нашите герои Андриана и Огнян. Тя е на 17 години, а той на 18. Имат десет месечна връзка, която приключва поради факта, че Андриана изневерява на Оги. При това с негов приятел! Въпреки че бе минала повече от година и половина от тяхната раздяла, Андриана продължаваше да очаква Огнян, разбирайки каква голяма грешка е направила. Тогава в студиото двамата се събраха с идеята да опитат отново да създадат една нова връзка. Дали са успели, ще разберем в продължението на тази история, излъчена на 5 април 2008 г.

Във втората история ще се срещнем отново с Ралица и Георги от Русе. В началото на миналата година двамата се запознават по интернет. По това време Ралица е разведена, понеже бившият ѝ съпруг постоянно я тормозил по всякакъв начин и накрая тя се изнесла да живее сама, заедно с тригодишния си син. Двамата с Георги започват да се срещат все по-често. Въпреки че Ралица не може да се отпусне напълно и се държи леко дистанцирано, Георги усеща колко силно обича нея и детето. Така идва и предложението за брак. Ралица решава да изчакат малко с осъществяването на сватбата и няколко дни по-късно съобщава на Георги, че не може да се омъжи за него, защото все още обича бившия си съпруг въпреки всички страдания, които ѝ е причинил.
Тогава за помощ към екипа на "Море от любов" се обърна Георги, с молба да му върнем любовта на живота. Как се развиват отношенията между двамата след 1-ви декември 2007 година – датата, в която излъчихме тяхната история, ще разберем в този брой на "Море от любов и след това".

И за финал ще си припомним историята на Бета и Добромир от София. Още когато се запознават, и двамата усещат, че са един за друг и така два месеца по-късно те вече са женени. Не след дълго обаче идва и трагичната новина, че Бета е болна от рак на матката. Налага се спешна операция и животът на Бета е спасен, но... за съжаление не може да има деца. След като решават, че двамата ще останат заедно каквото и да се случва и ще се справят с всичко, Бета и Добромир решават да си осиновят дете. Тогава започва дългото чакане в осъществяването на тази идея, наречена "да осиновиш дете в България".
Какво се случва днес с Добромир и Бета ще разберем, като се върнем отново към тяхната история, излъчена на 26 януари 2008 година.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”