Актуално В програмата

„Сървайвърът” Светослав Бърканичков предлага брак в „Море от любов”

Добави коментар

Светослав Бърканичков – име познато на българските футболни фенове и участник в четвъртия сезон на Survivor е герой в „Море от любов” в предаването на 6-ти ноември.


Събота, 6.11.2010, 17:00 часа, bTV


Светослав Бърканичков – име познато на българските футболни фенове и участник в четвъртия сезон на Survivor е герой в „Море от любов”
в предаването на 6-ти ноември. Популярният полузащитник ще свали гарда, защото е в студиото на романтичното шоу, за да предложи брак на любовта на живота си, 21-годишната студентка от Техническия университет Анита.

Двамата се познават едва от 40 дни. И въпреки 15-те години разлика във възрастта им, Светльо е убеден, че именно Анита е жената на неговия живот и иска така да остане завинаги. Затова, с помощта на Наталия Симеонова, екипа на „Море от любов” и незабравимото изпълнение на трио „Тенорите”, той ще ѝ направи едно от най-романтичните предложения за брак, случвали се на сцената на шоуто.
 
Тази  седмица ще видим и историята на Васил  и Ирена от София. Двамата започват връзката си преди 6 години и едва два месеца след началото, Ирена забременява. Въпреки трудния характер на  Васил тя е твърдо решена да укрепи отношенията си с него, в името на щастието на дъщеря им Виктория. От около година, обаче, положението става все по-нетърпимо, за да се стигне до момента, в който Ирена решава да напусне Васил. Това се случва 2 месеца преди той да се обърне към „Море от любов”. Закъсняло ли е разкаянието му, предстои да разберем.... А финалът на тази история в студиото на романтичното шоу бе изненадващ дори и за екипа му...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”