Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.73 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Октай напуска къщата на Сузан и дава черен плик на Дерин и в знак на благодарност, че го е спасила, ще научи първа, какво е решил да прави. Вижте още какво ще се случи в еп.73 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 11 май 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием чете бележката, която намери в кутията с ръкавелите

Мерием чете бележката, която намери в кутията с ръкавелите

© Канал Д

В епизод 72 на турския сериал "Мерием“ Мерием казва на Бурджу, да не оставя Гючлю. Дали Мерием ще разбере Саваш, защо не може да го остави баща си, да влезе в този момент в затвора.

Мерием моли Саваш, да остане човекът, който познава и обича

Саваш докарва Мерием, но вижда Белиз пред магазина и казва да стой в колата.

Белиз пита Саваш, дали документите уличаващи баща му в убийството на нейния са в него, досието, което и е откраднала Сузан.... Саваш не знае за какво говори, Белиз?

Мерием напипва папката под седалката... излиза от колата, но Саваш взема папката от ръцете й и казва, че баща му ще си понесе наказанието, но не сега! Саваш им казва, че не само баща му, но всички са в опасност! Саваш казва на Мерием, че не е знаел за папката в колата!

Саваш къса документите, а Мерием го пита, какво прави... и се опитва да си отключи врата... Пита Саваш, кой е той? И го моли да бъде човекът, който обича!

Октай и Дерин си пият кафе и ги наблюдават от далеко, и двамата са щастливи, че са успели да ги разделят! Октай казва на Дерин, че това е едва началото, а скоро Мерием ще намрази всичко свързано със Саваш!

Ще разгадаят ли загадката на Октай – Мерием и Саваш?

Влизайки в магазина Мерием намира кутийка с копчета за ръкавели с буквите S и бележка, в която пише: „Завинаги със Саваш Саргун! Любими, нека тези ръкавели те направят нов човек, нека тази година – бъде твоята година!“

Мерием си спомня за копчето за ръкавели, което Бурджу намери в архива и я попита, на кой е това копче... Вижда и своя снимка, на гърба на която е написано: „Аз не успях, сега е твой ред!“

Саваш се връща в пекарната при Мерием и вижда копчетата за ръкавели и бележката. И пита Мерием какво означава тази бележка..., а тя му отвръща, че някой иска нещо да им намекне, а ядосан Саваш я пита, какво? Мерием му казва, че Октай е имал същите ръкавели... Саваш и отвръща, че си спомня, заради тях са стреляли в Гючлю.

Саваш предполага, че някой иска да му каже, че ще стане като Октай и това не е свързано с нея, а с него, но Мерием му подава снимката и казва, че е за нея...

Саваш е ядосан, кой може да влезе в къщата на Мерием, че дори се осмелява да я заплашва! Селма влиза им казва, че не ги е чула, кога са дошли, а Саваш я пита, дали е видяла, кой е оставил тези ръкавели и снимка, но Селма им казва, че ги вижда за първи път. Саваш излиза, а Мерием, го пита къде ще ходи, а той и казва, че тя не е свързана с тази вражда и само да смеят да я докоснат...

Октай пита Дерин, дали няма да тръгне след Саваш, нещо много се е отпуснала след неговата смърт? Дерин се досеща, че Саваш е тръгнал към нея, а майка й ще я убие, ако разбере, че прави нещо без тя да знае.

Октай казва на Дерин, че иска да побърка Саваш, да си помисли, че призрак витае около него!
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Бурджу

Бурджу

© Канал Д
Ще може ли Бурджу да предпази Гючлю?

Бурджу заключва Гючлю в клуба по бокс, за да го предпази от бившия й мъж и отива да се срещне с него.

Каан казва на Бурджу, че нейната халка е на врата му и той е дошъл да и я даде, но тя насочва пистолета в него и му казва да застане на колене и вади белезниците, а той я пита, дали ще го арестува, а тя му отвръща, че знае, какво правят с престъпниците, а той и казва, че е всичко е направил за тяхното семейство..., дори и показва, че си е направил татуировка с името на нероденото им дете...

Бурджу побеснява и му казва, че не онези хора, а той е виновен за смъртта на бебето им. И в този момент идва Гючлю, който я предупреждава, за двамата, които ги наблюдават и започва стрелба...

Каан взима пистолета от Бурджу и го насочва на Гючлю, но Гючлю му взима пистолета, а Бурджу го предупреждава, че ако още един път насочи пистолет към Гючлю ще го убие и му казва да изчезва!

Този текст е копиран от pоTV.bg
Дерин

Дерин

© Канал Д

Ясмин се обажда на Октай и му казва, че когато Сузан е разбрала, че двамата са излезли от къщата се е побъркала, да не направят някоя глупост, а Дерин и казва, да предупреди майка й, че Саваш идва към тях.

Мерием споделя на Селма, че Саваш бърка и това не е работа на Дерин, а на някой друг..., някой я следи, много добре и е познато това... нещо ще се случи....

Саваш се среща със Сузан и я пита, дали е виждала тази снимка и защо е поставила досието в автомобила му, но Сузан отрича всичко и му казва, че няма да му позволи да се види с Дерин.

Наблюдавайки ги Октай казва на Дерин, че Саваш няма да може да заспи тази нощ, защото е много нервиран и зъл..

Саваш решава да проникне в къщата на Сузан, но намира Дерин, която е в болничното легло на Октай, и му казва, че заради него е в това положение, а той и казва, че ако трябва да си отмъщава на някого, това е той..., Дерин му казва, че Мерием я е превърнала в чудовище в очите му. Сузан влиза и му казва, да си ходи и да се държи по-далече от дъщеря й, а Саваш и отвръща, че рано или късно ще разбере, кой го е направил.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Октай

Октай

© Канал Д
Сузан казва на Октай, че още утре ще напусне къщата й...

Саваш казва на Мерием, че Дерин и Сузан не са направили това, но знаят кой е...

Гючлю разказва на Саваш за престрелката и Кан, че Бурджу и момичето, което им помага е в неговия дом, а Саваш му казва, че ще дойде, за да му разкаже всичко....

Саваш казва на Мерием, че тази вечер, няма да може да дойде, но е пратил хора да ги пазят...

Октай казва на Дерин, че напуска къщата на Сузан и вече е волна птица, но и дава един черен плик и казва, че ще научи първа, какво е решил да прави.
  • Утре ще умре, този, които всички добре познаваме, а убиецът ще бъде този, които много добре познаваме, казва Саваш на Дерин, че това е неговата благодарност, за новия живот, който му е подарила.
Всичко по темата вижте в potv.bg
Гючлю и Саваш

Гючлю и Саваш

© Канал Д
Гючлю е бесен на Бурджу, че е позволила на бившия й мъж да си тръгне....
Гючлю казва на Саваш, че ще вземе от Каспър пистолет, но Саваш не му позволява и му казва, че той ще се погрижи за всичко..., но дали Гючлю ще го послуша?!

Наз разбира, че Тюлин не е в къщата.

Реза обезвреди човека на Сузан, който ги следи и заведе Тюлин при Юрдал.

Тюлин казва на Юрдал, че ще се разведе с него, но когато отново стане силен като преди.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 73 на11.05.2021 г.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.94 – ФИНАЛ, какво ще се случи...

"Мерием", еп.93 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.92 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.91 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.90 (NOVA) - какво ще се случи...