Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.72 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием казва на Бурджу, да не оставя Гючлю. Дали Мерием ще разбере Саваш, защо не може да го остави баща си, да влезе в този момент в затвора. Вижте още какво ще се случи в еп.72 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 10 май 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Октай отново застава между Мерием и Саваш

Октай отново застава между Мерием и Саваш

© Канал Д

В епизод 71 на турския сериал "Мерием“ Саваш се среща със Сузан, а Бурджу иска да прекъсне връзката си Гючлю, защото той не ѝ се доверява.

Съветът, който Мерием дава на Бурджу

Вечерта Бурджу отива при Мерием и споделя, че и тя в миналото е обичала неправилния човек, но много късно го е разбрала, дори по-късно от нея... Тази стая в твоя дом, се опитва да я пита Мерием, но Бурджу и казва, че това е била стаята за нейното бебе, което не се родило, заради бившия ѝ мъж..., а сега се притеснява да не се случи нещо с Гючлю, защото тя собственото си дете не е опазила, и се съмнява, че може да предпази него... Мерием и отвръща, че такива негодници, като Октай и Каан побеждават, само защото знаят, че те се страхуват от тях, а кога са се справили с Октай, тогава когато са станали едно цяло!

- Ако се страхуваш за Гючлю, тръгвай и бъди до него – това е, което аз научих, казва Мерием на Бурджу...

В същото време Гючлю седнал на прага на дома си, споделя на едно бездомно куче, че Бурджу, сигурно няма да го погледне повече, но той не може да стои настрана от нея..., той ще изгори света, но тя ще стане негова жена! Саваш прекъсва монолога му с кучето и го пита, дали има новини, а той му казва, че Бурджу е разбрала всичко...

След като изпраща Бурджу, пристига Саваш, той я пита как е Бурджу, а Мерием му отвръща, че тя е объркана от всичко, което се случва..., а той и казва, че и нея ще измъкнат от ямата, всички заедно... Саваш и казва, че е дошъл да я вземе, но тя му казва, че иска да му погледне гърба, как е, след като го блъсна колата днес?

Саваш и казва, че иска да я заведе в дома на Тюлин, защото има да им каже нещо важно, а нея той също смята за свое семейство.... и нежно я целува...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Октай

Октай

© Канал Д
Октай слага началото на коварния си план

Дерин чува как сестра ѝ Ясмин флиртува с Октай, но след това разбира, че приятелите на Ясмин от Америка, са направили така, че Октай да може да изпраща съобщения от името на различни хора, и се чуди дали може да пусне съобщение на Мерием от името на Берк или Белиз...

Мерием се приготвя да излиза със Саваш и получава съобщение уж от Белиз, но вече знаем, че Октай го е изпратил, че Саваш независимо, че знае, че баща му е убиец го прикрива и да погледне папката, която е в колата му!

Саваш пита Мерием, дали е готов и вижда, че нещо не е наред с нея, но тя му казва да тръгват!

Октай казва на Дерин, че не иска да разделя Саваш и Мерием, а обратно да разпали тяхната любов, и тогава тя да се върне при него! Дерин го пита, как ще стане това, а Октай и отвръща, че Саваш ще убие някой, който много обича Мерием, например Селма...

Белиз получава съобщение от Наз, но явно отново от Октай, че досието им е в колата на Саваш, а когато попита, къде е брат й, получи отговор, там където е Мерием.

Юрдал получава бележка: Всички банкови сметки са замразени, сметките на Наз и Тюлин – също. Той се ядосва и търси Реза и го пита, защо му носи писма, като гълъб?!

Този текст е копиран от pоTV.bg
Саваш

Саваш

© Канал Д
Трудните решения, които се налага да вземе Саваш

Саваш и Мерием пристига в къщата на Тюлин... Наз казва на брат си, че за да не разбере Тюлин, че всичко ще им вземат, тя цял ден е с нея... Саваш казва на сестра си, че и двамата знаят, че баща им е убиец и заслужава да го заловят, но Наз му казва да спре... и го пита, дали ще позволи баща им да лежи в затвора, а Саваш и казва, че за момента не... първо ще се справят с враговете, а след това, когато всичко свърши, сам ще го предаде в полицията! Наз го пита, дали е казал на Мерием, че крие баща им, той и казва, че ще и каже, но когато му дойде времето...

Саваш събира Тюлин, Наз, Гючлю и Мерием и казва, че трябва да им каже някой неща!

Първо, той се връща във фирмата и ще застане начело на компанията Саргун.

За да задържат къщата, трябва да направят нещо различно и ако иска ще поговорят отделно тримата. Гючлю и Мерием отиват в другата стая, за да не пречат...

В същото това време на Гючлю звъни Бурджу и го пита дали има малко време да се видят и поговорят, защото тя днес е разговаряла с Мерием и тя и казала да не го пуска! Гючлю благодари на Мерием и казва, че брат му също не иска, но е принуден да се върне във фирмата, той прави всичко, заради Наз, а Мерием му казва, че се страхува, но не довършва...

Саваш казва на Тюлин, че баща му, е казал да ѝ предаде, че трябва да се разведе с него, но Тюлин твърдо казва, че това няма да стане... Наз казва на Тюлен, че това е умно решение..., но Тюлин му казва, че иска да се види с баща му... Саваш се ядосва, а Наз го успокоява, като му казва, че ще поговори с Тюлин и ще се опита, да я убеди, а той да отиде да поговори с Мерием, защото тя също не е щастлива от тези решения.

Саваш казва на Мерием, че и на него не му се иска да се съгласи с тези решения, но е длъжен да го направи! Саваш казва на Мерием, че се нужда от нея и я моли, да не се отказва от него! Той може да зареже тази работа, но цял живот ще се упреква, че е оставил Наз, Тюлин и баща си... Саваш и обещава, че няма да се случи, това от което се страхува!

Реза идва да вземе Тюлин, за да я отведе при Юрдал.

Човек на Сузан и докладва, че скоро ще разберат къде се крие Юрдал.

След което разбираме, че Сузан е болна и остава още малко да живее...

Саваш докарва Мерием, но вижда Белиз пред магазина и казва да стой в колата.

Белиз пита Саваш, дали документите уличаващи баща му в убийството на нейния са в него, досието, което и е откраднала Сузан.... Саваш не знае за какво говори, Белиз?
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Мерием

Мерием

© Канал Д

Мерием напипва папката под седалката... излиза от колата, но Саваш взема папката от ръцете ѝ и казва, че баща му ще си понесе наказанието, но не сега! Саваш им казва, че не само баща му, но всички са в опасност! Саваш казва на Мерием, че не е знаел за папката в колата!

Саваш къса документите, а Мерием го пита, какво прави... и се опитва да си отключи врата... Пита Саваш, кой е той? И го моли да бъде човекът, който обича!

Октай и Дерин си пият кафе и ги наблюдават от далеко, и двамата са щастливи, че са успели да ги разделят! Октай казва на Дерин, че това е едва началото, а скоро Мерием ще намрази всичко свързано със Саваш!


Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 72 на10.05.2021 г.
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.94 – ФИНАЛ, какво ще се случи...

"Мерием", еп.93 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.92 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.91 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.90 (NOVA) - какво ще се случи...