Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.69 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Саваш разбира, къде се крие баща му. Юрдал му разкрива, че майката на Дерин иска да отмъсти на всички, който обичат, включително и Мерием. Вижте още какво ще се случи в еп.69 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 4 май 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Юрдал и Саваш

Юрдал и Саваш

© Канал Д

В епизод 68 на турския сериал "Мерием“ Саваш разбира за всички мръсни тайни на Дерин. Ертан казва, че той е застрелял по Октай, а не Мерием.

Нуртен влиза в дома на Мерием и намазва, чашата ѝ за вода с отрова, но е притеснена от Наз, която идва да търси Мерием...

Мерием и Селма тъкмо се връщат от пазар, а Наз казва на Мерием, че иска да си поприказва с нея за нещо важно.


Каква е тайната, която мъчи Наз, за която не знае Саваш?

Наз казва на Мерием, че са се разделили с Берк, а Мерием и казва, че е разбрала още миналата нощ, но заради какво и тръгва да прави чай, като взима чашата, която Нуртен, току-що намаза с отрова.

Нуртен е на втория етаж и се опитва да се измъкне незабелязано...

Наз споделя на Мерием, че се е разделила с Берк, защото я използвал, заради баща й...

Мерием я пита, дали той и е казал, че това е била целта му, а тя и отговоря, че да и след това са се разделили, но той не се отказвал и показва да погледне, книгата, която той и изпрати. Мерием и казва, че това означава, че той все още я обича, но тя не добре в разобличаването на лъжите, но Наз ѝ казва, че е искала за друго да поговори с нея, а в това време Нуртен се измъква от дома на Мерием.

Гюлчлю докарва Саваш пред дома на Мерием, а Саваш го предупреждава, че ако разбере нещо за бившия мъж на Бурджу, да не предприема нищо без него!

Чашата намазана с отровата от Нуртен е в ръцете на Наз..., която казва на Мерием, че има нещо, което държи в тайни от брат си, а Саваш е на врата и чува разговора, Тюлен и е казала, че Саваш трябва да разбере, но тази тайна била толкова опасна, че се страхувала за живота на брат си. Мерием я кара, да ѝ разкаже, но Наз казва, че ако брат и разбере, ще стане катастрофа...

Наз казва, че ще и разкаже, но тя трябва да разкаже на брат й, като смекчи някой от нещата, но Мерием и казва, че Саваш трябва да разбере всичко от нея... Тя без това е застанала между Саваш и Гючлю, а сега не иска да бъде между нея и брат й....

Наз и казва, че Берк я е бил отвлякъл, като я ударил по главата, Саваш не може да слуша повече и влиза, и пита сестра си, как е можела да крие това от него?

Тоя я пита, дали това е Берк и тръгва, но Наз му казва, че има неща, които не знае, а и баща им е знаел за отвличането.

Саваш пита Наз, къде се намира Берк, но Мерием го моли да изслуша сестра си, преди да предприеме, каквото и да било, но Саваш потегля, а Наз и Мерием тръгват след него.

Наз се свързва с Берк, но е късно защото Саваш е на вратата... Берг го пуска, а Саваш го пита, защо е отвлякъл сестра му, но се намесва Белиз, която му казва да остави брат и намира... В същото време пристигат Наз и Мерием, която разпознава в него мъжа, който направи при нея поръчка за голямо количество закуски и го пита кой е той... Саваш го пита, защо се върти около любимите му хора?

Саваш го хваща за гушата, Мерием и Белиз го молят да не го прави, а Берк му казва, че и той като баща си е убиец...

Саваш не може да повярва, че баща му е убил чичо му Кемал и пита Наз, защо е криела, това от него, а Мерием му казва, че баща му не е искал, той да знае... Нервиран Саваш излиза, а Мерием, Белиз, Наз и Берк тръгват след него...

Мерим пита Наз, нали Юрдал се крие, а Наз и отговаря, че брат ѝ ще го намери, затова трябва да предприемат нещо. Мерием и казва, че отиват при Тюлин.

Саваш заповяда на адвоката на баща си, да го заведе при баща му и той му казва, къде се крие баща му. Бурджу и Берк тръгват след него...

Наз и Мерием са при Тюлин и я молят да им помогне, защото Саваш е тръгнал при Юрдал, а Берк го следва и е възможно да го предадат на полицията.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Юрдал

Юрдал

© Канал Д
Саваш е при Юрдал и го пита, дали той е убил Кемал и дали знае, че неговия син е бил отвлякъл Наз, че се върти около любимите му хора и знаейки това, как може да си седи спокойно тук?

Юрдал му отговоря, че знае, че Берк е маниак, но Наз е влюбена в него и нека пробва нещо да измени, нима той е могъл да му попречи да се влюби в Мерием....

В същото време Белиз се опитва да се свърже с полицията, за да предаде местонахождението на Юрдал, но са хванати с Берк от Реза.

Юрдал споделя, че е избягал и се крие, не защото го е страх, че може да влезе в затвора, а за да защити семейството си, тях, защото врагът им стои зад врата и чука, защото те нищо не знаят!

В същото време Реза им води Берк, а Юрдал му казва, че се радва да го види, че нищо няма да му направи, защото му трябва... И му казва, да каже на сина му, кой е неговия враг, а Берк му казва, че е той, но Юрдал му отвръща да каже, кой му е казал, че той е убил баща му, че това е неговия истински враг! Берк му отвръща, че това е Сузан, а Юрдал му казва, че след като до сега не са завели дело против него, значи са били излъгани от Сузан...

Саваш пита баща си, дали Сузан не е майката на Дерин, а баща му казва, че е същата и тя търси повод, за да приключи с всичките от фамилията Саргун.

Саваш му казва, че си тръгва и не иска да го чува повече, но Юрдал му казва, че ако иска да защити сестра си, Гючлю, Тюлин и Мерием, трябва да остане и да го чуе...

Юрдал казва на Саваш, че Сузан е пристигнала, за да си отмъсти, а той е остави дъщеря ѝ Дерин в сватбената рокля... и да внимава, защото Сузан е много отмъстителна, че тя ще го остави да живее, за да види всичко, което обича, се превръща в пепел...

Бурджу получава странен подарък с бележка: „Прости ми“.
Гючлю отива сам в къщата, където се крие бившия мъж на Бурджу
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Сузан

Сузан

© Канал Д
Дерин се среща с майка си и казва, че Саваш я е напуснал, а сестра ѝ е казала, че тя е затворила в къщата, но тя не ѝ вярва...

Майка ѝ ударя плесница... и казва, че за малко не е станала убийца, заради човека, който не я обича, че Саваш никога не я е обичал и няма да я заобича и трябва да си го набие в главата, а тя няма да и позволи да живее с глупави надежди... Сузан казва на Дерин, че Мерием и е в ръцете, но тя няма да я вкара в затвора, заради нея, докато тя все още си мисли, че може да има нещо общо със Саваш.

Сузан хваща Нуртен и казва, че иска сама да опита отровата си, но Нуртен и казва, че Мерием заслужава да изпие отровата, и коя е тя, че да защитава това момиче.

Сузан и отговаря, че за всички има различни имена, че например за Мерием е ангел, а за нея, човек, който ще и покаже къде е мястото ѝ и плисва водата от чашата в лицето, Нуртен започва да се бърше, а Сузан я предупреждава да стои далече от Мерием, защото следващия път, ще изпие отровата!


PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Октай е жив!

Октай е жив!

© Канал Д

В края на епизода разбираме, че Октай е жив и здрав...


Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 69 на 04.05.2021 г.
Този текст е копиран от pоTV.bg
 "Мерием", еп.70 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.70 (NOVA) - какво ще се случи...

Октай е спасен от Дерин и майка й, а Гючлю намира, къде се крие бившия мъж на Бурджу. Вижте още какво ще се случи в еп.70...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.94 – ФИНАЛ, какво ще се случи...

"Мерием", еп.93 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.92 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.91 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.90 (NOVA) - какво ще се случи...