Сериали Теленовели

Мелодията на сърцето / Dudaktan Kalbe (2008)

Има много коментари

Саип Паша е известен и обичан в Измир. Жителите на града го избират за кмет. Племенникът му Хюсеин Кенан е учил инженерство по настояване на амбициозния си чичо. Хюсеин прекарва детството си в бедност сред лозята на Бозкая.

Dudaktan Kalbe, 2008,  Турция

66 епизода

Теленовела

В главните роли: Бурак Хаккъ, Аслъ Тандоган, Йозге Йоздер, Игит Йозшенер, Фадиг Севин Атасой, Кьоксал Енгюр, Гьозде Кансу, Левент Гюнер, Айтен Сойкьок, Исмаил Дювенджи и др.

Режисьор: Андач Хазнедароглу

Сценаристи: Едже Йоренч, Мелек Генчоглу

Мелодията на сърцето / Dudaktan Kalbe (2008)

<<<РАЗГЛЕДАЙТЕ още снимки от турския сериал
Мелодията на сърцето (Dudaktan Kalbe)>>>

Саип Паша е известен и обичан в Измир. Жителите на града го избират за кмет. Племенникът му Хюсеин Кенан е учил инженерство по настояване на амбициозния си чичо. Хюсеин прекарва детството си в бедност сред лозята на Бозкая. По-късно той продава магазина на майка си и заминава за Европа, за да развие музикалния си талант.  Става доста известен със своите композиции, наречени „Ориенталски ноктюрна”. Освен това Хюсеин свири прекрасно на цигулка. Но не устоява на молбите на чичо си и за няколко месеца се връща в Измир, където е прекарал детството си.

Чичо му Саип Паша се хвали и гордее с Хюсеин, когото някога е познавал като палаво момче. Организира пиршества и с удоволствие показва привързаността си към композитора, прочул се на толкова ранна възраст. 

Хюсеин Кенан се отегчава от тази помпозност и предпочита да замине за Бозкая да си почине. Като дете той е живял тук в крайна бедност, но сега се радва на относително охолство.

В Бозкая той се запознава с младото момиче Ламия

Ламия е загубила родителите си и сега живее с чичо си в Бозкая.

Хюсеин Кенан започва флирт с омъжената г-жа Нимет.

Любовниците водят Ламия навсякъде със себе си, за да пресекат клюките. Ламия знае за романтичната им връзка и съжалява Хюсеин, защото г-жа Нимет е омъжена. По детински тя си въобразява, че връзката им е много драматична и се разстройва ужасно, когато осъзнава, че това е обикновена любовна история.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мелодията на сърцето , Йозге Йоздер , Бурак Хаккъ , Аслъ Тандоган

Нова телевизия с нови заглавия и сериали в програмата си от следващата седмица

Мелодията на сърцето / Dudaktan Kalbe (2008)

Йозге Йозгер от „Другите отчаяни съпруги” живее с Бийтълс...

"Другите отчаяни съпруги" в ефира на Нова ТВ

В Гърция полудяха по Бурак Хаккъ