Лица За звездите

Йозге Йозгер от „Другите отчаяни съпруги” живее с Бийтълс...

Добави коментар

Актрисата Йозге Йозгер живее с Бийтълс...?! Точно така се казва кучето на красавицата, с което тя живее в красива вила в истанбулския квартал Левент.
Актрисата Йозге Йозгер живее с Бийтълс...?! Точно така се казва кучето на красавицата, с което тя живее в красива вила в истанбулския квартал Левент. Срещата на известната турска звезда с четириногия любимец била изключително емоционална – тя го спасила малко преди да бъде приспан завинаги. Кръстила го на любимата си музикална група и от тогава двамата живеят заедно край Босфора.

Йозге Йозгер от „Другите отчаяни съпруги” живее с Бийтълс...


Зрителите на Нова ТВ познават Йозгер като „веселата вдовица” Емел от турския сериал „Другите отчаяни съпруги”, който от понеделник, 18 юни, ще се излъчва с нов начален час – всеки делничен ден от 20.00 ч.
Звездата от турската адаптация на хитовата поредица е известна с любовта си към животните. Имала е от почти всички домашни любимци, дори и игуана, и винаги се включва в обществени инициативи в защита на животните.

Актрисата, която нашумя и покрай участието си в „Мелодия на сърцето”, е изключително доволна от ролята си в турската версия на американския сериал "Отчаяни съпруги". Предложението за участие дошло, когато тя си правела съвсем други планове за живота и работата си. Режисьорът на сериала обаче толкова настоявал, че след месец размисъл тя приела.

Преди две години актрисата се разведе с колегата си Тансел Йонген и от тогава се радва на спокоен живот във вилата си в истанбулския квартал.
Къщата ѝ е разположена на 165 квадратни метра, а обзавеждането вътре е основно от ИКЕА. Турската звезда признава, че голяма част от времето си прекарва, слушайки музика на бялото си канапе пред камината. От дете тя мечтае за уютен дом, в който ухае на ябълкови курабийки, затова в бъдеще би искала да си купи и селска къща.

Йозге Йозгер от „Другите отчаяни съпруги” живее с Бийтълс...

Като малка Йозгер прекарала детството си в Анкара, където е родена. Била единствено дете в семейството и тъй като майка ѝ работела, баба ѝ и дядо ѝ били хората, които я отгледали. В редица свои интервюта тя споделя, че се гордее с възпитанието си и с това, че е постигнала успехите в живота си съвсем сама.

За първи път излиза на сцената в началното училище, където се превъплъщава в ролята на спяща красавица, а по-късно завършва и театрално майсторство в Анкарската консерватория. След петгодишна успешна кариера в театъра и няколко сериала прави  голямо впечатление с ролята на Ляле в сериала "Юнска вечер", а Джавидан от "Мелодия на сърцето" става повратна точка в кариерата й. Също толкова голям успех предизвиква и сегашната ѝ роля в „Другите отчаяни съпруги”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Йозге Йоздер , Другите отчаяни съпруги

Другите отчаяни съпруги от 2 юли с нов начален час 16.00 ч

Сонгюл Йоден мечтаела за сватба с големия тенор Павароти

"Другите отчаяни съпруги" в ефира на Нова ТВ