Актуално Какво ще се случи...

Нова телевизия с нови заглавия и сериали в програмата си от следващата седмица

Добави коментар

Хавайска жега и романтични сюжети се завъртат в ефира на Нова ТВ през януари

Хавайска жега и романтични сюжети се завъртат в ефира на Нова ТВ през януари

Едни от любимите поредици на зрителите е подготвила Нова през следващата седмица, а стартът на куп нови заглавия за цялото семейство предстои след броени дни. Разнообразни сюжети, напрегнати истории и световноизвестни герои ще предложи нова схема на излъчване по канала, подкрепена от старта на третия сезон на Хавай 5-0, романтичната поредица Край или начало, сериалите Езел и Мелодия на сърцето”.  

Маратонът стартира в понеделник, 20 януари, когато в ефира на медията ще се завърти третият сезон на една от най-обичаните американски криминални продукции Хавай 5-0”. В нея ще видим легенда от оригиналната поредица от 70-те години на миналия век – актьорът Едуард Аснър, а за членовете на отряд 5-0 предстоят нови случаи, още по-напрегнати ситуации и много личностни изпитания, в борбата с престъпността на Хаваите и  епизодите от понеделник до четвъртък от 20.00 часа. 

Романтика и още драматични обрати отново от следващия понеделник в програмата на Нова през деня ще предложат други хитови заглавия – Край или начало”/с епизоди всеки делничен ден от 11.30 часа/, с участието на нашумелите турски актьори Игит Йозшенер и Нехир Ердоан, както и Мелодия на сърцето”, превърнал се в един от най-успешните сериали от съседна Турция /с епизоди всеки делничен ден от 13.30 часа/. Отново от следващата седмица почитателите на драматичните истории ще могат да продължат да следят и историята на Езел, всеки делничен ден, вече в нов час на излъчване – 15.00 часа.

Съвсем скоро, oт 27 януари,  Нова ще изненада почитателите на кино хитове и с нов, съвсем пресен пети премиерен сезон на Касъл”, който ще отговори на важен въпрос – ще бъдат ли заедно Касъл и Бекет като двойка в живота, след като най-накрая дават воля на  чувствата си един към друг в края на четвърти сезон.

Новите сериали в ефира на Нова ТВ:

  • От понеделник, 20.01, в ефира на Нова ще се завърти трети сезон на сериала Хавай 5-0 с епизоди от понеделник до четвъртък от 20.00 часа.
  • От понеделник, 20.01, от 12 часа в ефира на Нова стартира поредицата „Край или начало” с епизоди всеки делничен ден от 11.30 часа.
  • От понеделник, 20.01, сериалът Езелще се излъчва от понеделник до петък от 15.00 часа.
  • От понеделник, 20.01, от 14.30 часа започва поредицата Мелодия на сърцето с епизоди всеки делничен ден от 13.30 часа.
  • От понеделник, 27 януари, с епизоди всеки делничен ден от 22.00 часа започва и петият премиерен сезон на Касъл”.
     
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хавай 5-0 , Мелодията на сърцето , Край или начало , Езел

Вълнуваща програма и положителни емоции ще предложи NOVA през лятото

“Хавай 5-0” завършва с десети сезон

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Нови криминални случаи от тропическия рай окупират ефира на NOVA с премиерен за България сезон на „Хавай 5-0”

Хитовият екшън сериал "Хавай 5-0" завладява ефира на NOVA