Актуално Какво ще се случи...

"Другите отчаяни съпруги" в ефира на Нова ТВ

Добави коментар

Най-добрите турски актриси се събират за първи път в модерната градска адаптация на "Отчаяни съпруги" - "Другите отчаяни съпруги"
Най-добрите турски актриси се събират за първи път в модерната градска адаптация на "Отчаяни съпруги"

Другите отчаяни съпруги

Пет красиви и талантливи актриси, а същевременно и едни от най-успешните имена на турската сцена, ще се превъплътят в образите на Сюзан, Бри, Линет, Габи и Еди.

Действието обаче няма да се развива на „Уистерия Лейн“, а на турска земя.

Как изглеждат петте сексапилни дами, когато героините им се пренесат в южната ни съседка, българските зрители ще разберат от 04 юни /понеделник/.

Точно тогава в ефира на Нова ТВ ще се завърти турската адаптация на „Отчаяни съпруги” – „Другите отчаяни съпруги” /Umutsuz ev Kadinlari/.

Сериалът е изцяло по лиценз на световния производител Walt Disney и ще забавлява зрителите през предстоящия летен сезон. Всеки делничен ден от 19.45 ч. любителите на световноизвестната продукция ще могат да следят историята на главните героини и тяхното динамично ежедневие, изпълнено с хумор, мистерия и множество житейски обрати.

Още със самото си излизане, адаптацията на поредицата впечатлява публиката в южната ни съседка – тя постига небивал успех и моментално влиза в класацията за най-скъпи и качествени заглавия в страната.

Другите отчаяни съпруги

В края на първия си сезон "Другите отчаяни съпруги" е сред най-харесваните телевизионни поредици в Турция и месеци наред е "неделен победител" – най-гледаното предаване в праймтайма на почивния ден. Избран е и за най-добър сериал в анкета измежду около 46 хиляди младежи.

Днес модерната история на петте съпруги е продадена на рекордна цена в Дубай и се гледа от многомилионната публика на Близкия изток. "Другите отчаяни съпруги" следва сюжетната линия на оригиналния сериал, като не пропуска да адаптира сценария съобразно турския бит и социален живот. Продуцентите дори умишлено са избегнали онези елементи, които биха раздразнили консервативното турско общество.

Четири от отчаяните съпруги на екрана са известни и доказани имена за българската публика, участвали вече в други хитови сериали на екрана.
Сонгюл Йоден

Сонгюл Йоден, позната в България като Инджи от сериала "Перла", е Ясемин, чийто прототип в оригиналния сценарий е Сюзан.

Бену Йъдъръмлар

Бену Йъдъръмлар, Фикрет от "Листопад", е вманиачената в желанието да бъде перфектна във всичко Нермин /Бри/.

Джейда Дювенджи

Джейда Дювенджи, Бену от "1001 нощ", е бизнес дамата Елиф, която досущ като Линет изоставя кариерата заради четирите си деца.

Йозге Йоздер

Йозге Йоздер, стоманената принцеса от "Мелодия на сърцето", е "веселата вдовица" Емел /Еди/.


Изненада за българските зрители ще бъде и едно ново лице на екрана –  Еврим Солмаз, която ще се влезе в ролята на Зелиш /Габи/.

В истинския живот само две от турските „отчаяни съпруги” на екрана са семейни, при това щастливо омъжени. 44-годишната Бену Йълдъръмлар има седемнайсетгодишен брак със своя колега от Истанбулския градски театър  Бюлент Емин Ярар и петнайсетгодишна дъщеря, а през март миналата година 35-годишната Джейда Дювенджи, която от четири години е  омъжена за Емин Акгюн, стана майка на малката Мелиса.

Точно преди да започне снимките в новия си сериал, Сонгюл Йоден, която на 17 февруари стана на 35 години, успя след бракоразводно дело, продължило  четири години, да се разведе  със съпруга си Джанберг Учуджу.

Преди две години се разведе и 34-годишната Йозге Йоздер след кратък брак с колегата си Тансел Йонген, през който заради големите си ангажименти, двамата много рядко бяха заедно.

Еврим Солмаз, която на 27 август ще навърши 40 години, пък призна наскоро, че от четири години няма сериозна връзка. Напоследък обаче Еврим бе засечена да излиза с треньора си по Кунг Фу.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сонгюл Йоден , Йозге Йоздер , Еврим Солмаз , Другите отчаяни съпруги , Джейда Дювенджи , Бену Йълдъръмлар

Турската актриса Сонгюл Йоден се омъжи за втори път (снимки)

Другите отчаяни съпруги от 2 юли с нов начален час 16.00 ч

Йозге Йозгер от „Другите отчаяни съпруги” живее с Бийтълс...

Сонгюл Йоден мечтаела за сватба с големия тенор Павароти

Пълната версия на „Перла” по „Диема Фемили”