Лица За звездите

Матю Фокс от сериала „Изгубени” посети Будапеща

Добави коментар

Матю Фокс (Д-р Джак Шепард) от култовия сериал „Изгубени” гостува на Централна и Източна Европа по покана на AXN
Матю ФоксПосещението на 
Матю Фокс (Д-р Джак Шепард) от култовия сериал „Изгубени”
гостува на Централна и Източна Европа по покана на AXN е първият случай, в който ТВ звезда от такъв калибър от свръх-популярния сериал „Изгубени” посещава региона на Централна и Източна Европа по покана на AXN.

Матю Фокс, неустоимата звезда на „Изгубени” пристигна в слънчева Будапеща   в ранния следобед на 14-ти Юни. Той дойде по покана на AXN, за да промотира 5-тият- предпоследен сезон на „Изгубени”, който тече в момента по канала. Луксозна лимузина го отведе до хотел „Le Meridien”, където се отдаде на кратка почивка. Вечерта, Матю присъства на лъскав коктейл организиран от AXN в негова чест, на който бяха поканени партньори и журналисти от целия регион.

На партито, звездата първо поздрави събралото се множество от сцената, снима се с четиримата победители от играта „Срещни Матю Фокс наживо”, а след това се сля с тълпата.

В понеделник на международната пресконференция, в която взеха участие журналисти от цял свят, Еди Нелсон, изпълнителен директор на SPT Network за Централна Европа представи марката AXN. След него, Матю Фокс говори надълго и нашироко за героя си в сериала- проницателният Джак, и също така намекна, че знае какъв ще бъде последния кадър от „Изгубени”: „Ще е нещо красиво и тъжно, но съм сигурен, че не бихте искали да ви кажа повече”- допълни той. Холивудската звезда сподели и бъдещите си планове свързани с филмовия бизнес, както и намерението си занапред да отделя повече време на приятелите и семейството си.

По-късно същия ден, Матю участва в две сесии с журналисти от които стана ясно, че след края на снимките на 6-ти сезон през Април 2010, ще напусне Хавай и ще се премести в малко градче в Орегон. Други интересни факти от живота му са, че обича да прекарва свободното си време във Венеция заедно с жена си, която е италианка, любимото му спортно събитие е Световното първенство, а любимото му питие- вино.

Матю Фокс записа и видео интервю специално за сайта на AXN, така че очаквайте интересни материали на страницата ни. Въпреки че трябваше да си тръгне в понеделник привечер, той остава с нас на екран с 5-тия, предпоследен сезон на „Изгубени” излъчван по АXN, всеки понеделник от 22:00 часа. Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Матю Фокс