Сериали Детски

Мързелград

2 коментара

„Мързелград” е исландска продукция, режисирана от Магнус Шевинг. Освен създател, той играе и един от главните герои в сериала - Спортакус


Lazy Town, Исландия, 2004

Анимация, комедия

Режисьор: Магнус Шевинг
В ролите: Магнус Шевинг, Щефан Карл Стефансон, Джулия Роуз МариелоГлавният герой е малката Стефани, която пристига в Мързелград при своят чичо. Скоро след това тя се запознава със Зиги, Свидльо, Трикси и Пиксел, които ѝ стават най-добрите приятели.

Мързелград


Те обаче не са научени да играят навън, а единственото което правят е да мързелуват, да се хранят вредно и по цял ден да играят на видео игри. Но всичко това се променя, когато супергероят Спортакус пристига в града.

Той ги учи, кои храни са полезни, спортува с децата и им показва игри, с които те да се забавляват. Но Спортакус има и друга задача в малкото градче - той помага на всеки, изпаднал в беда.

Мързелград


Другият главен герой е Подлият Роби. Той постоянно мързелува, храни се с вредна храна и си е поставил за цел едно нещо - да накара децата да спрат да спортуват, да спрат да се хранят правилно и по този начин Спортакус да се засрами и напусне Мързелград завинаги.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мързелград

Рекорден интерес предизвика посещението на Спортакус в България

Детският любимец Спортакус пристига у нас за специална среща с българските зрители