Актуално Други

Детският любимец Спортакус пристига у нас за специална среща с българските зрители

Добави коментар

Звездата на хитовия детски сериал „Мързелград” идва на специално посещение в България по инициатива на ТВ7 и Про Филмс


Звездата на хитовия детски сериал „Мързелград” идва на специално посещение в България по инициатива на ТВ7 и Про Филмс

Магнус Шевинг, изпълняващ ролята на знаменития Спортакус от сериала „Мързелград”


Магнус Шевинг, изпълняващ ролята на знаменития Спортакус от сериала „Мързелград” (LazyTown), ще пристигне в България, за да се срещне със
своите почитатели. Събитието ще се състои на 12-ти октомври от 18.30 ч. в Сердика Център и е по инициатива на Про Филмс и ТВ7. Съорганизатор е Сердика Център. По време на събитието децата ще имат възможност да се забавляват с любимия си герой, да пеят любимите си песнички, да танцуват и да вземат автограф.

Спортакус е супергерой, призван да помага на всяко дете в „Мързелград”, което изпадне в беда.
Благодарение на атлетичността му за него няма непостижими цели и провалени задачи, а своята форма той поддържа с много спортуване и със силата на „спортните бонбони” – плодове и зеленчуци. Друг основен герой в сериала е и малката Стефани (в ролята - Джулиана Роз Мариело, носителка на награда „Еми”). Стефани и
Спортакус учат зрителите кои храни са полезни, как да се забавляват, играят и спортуват.

Освен главен герой в Мързелград, Магнус Шевинг е и режисьор на сериала.
Неговото посещение е специално по повод излизането на официалното списание „Мързелград” у нас и старта на ефирното излъчване на сериала по ТВ7.

Актьорът е носител на огромен брой медали и двукратен европейски шампион по спортна гимнастика, който след оттеглянето си от активния спорт посвещава себе си на мисията да мотивира децата за здравословен начин на живот.
През 1992 година той основава компанията LazyTown и започва да издава книжки за деца, а през 1995 г. пише книга за „Мързелград”. Едноименните серии се появяват 9 години по-късно през лятото на 2004 г.

Марката „LazyTown” е позната в над 500 милиона домакинства по света. В момента шоуто се излъчва в 128 страни и продължава да бъде между петте най-популярни телевизионни програми за деца.

Про Филмс започва да издава официалното списанието „Мързелград” за България и то ще бъде на пазара в края на месец октомври.
Сериалът вече стартира излъчването си по националната ефирна телевизия ТВ7 и може да се гледа всяка събота и неделя с начален час 7.40
.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мързелград

Рекорден интерес предизвика посещението на Спортакус в България