Лица За звездите

Рекорден интерес предизвика посещението на Спортакус в България

2 коментара

9 хиляди души се срещнаха със знаменитият Спортакус (в ролята – Магнус Шевинг) от хитовия сериал Мързелград, който бе на специално посещение в България
Знаменитият  Спортакус (в ролята – Магнус Шевинг) от хитовия сериал Мързелград, който бе на специално посещение в България по инициатива на ТВ7 и Про Филмс, предизвика неочаквано голям интерес сред родителите и техните деца. На събитието на 12 октомври, което се проведе в Сердика Център, се събраха над 9 хиляди души, дошли да се срещнат със своя любимец.

Въпреки огромния брой от хора, които запълниха и 4те етажа на търговския център, малчуганите избухнаха в неистова радост при появата на знаменития герой от „Мързелград”.

Заедно с него те изпълниха любимите си песни и се забавляваха с акробатичните му изпълнения.

Самият Магнус Шевинг бе изненадан от огромния интерес към марката „LazyTown” и обеща да посети отново България.

Спортакус в България„Ще дойда отново тук и следващата ни среща можем да направим на открито, където децата да имат още повече пространство за забавление”, каза Магнус Шевинг пред почитателите си.

Сериалът „Мързелград” се излъчва по ТВ7, вече от 8.30 ч. всяка събота и неделя. От месец ноември стартира и специализирано списание със същото заглавие, което ще се издава от Про Филмс.

Освен изпълняващ ролята на Спортакус, Магнус Шевинг е и създател на хитовата поредица. Това обаче не е първата му визита у нас – като професионален състезател по аеробика през 1995 г. Магнус печели европейска титла именно в България.

Главният герой от „Мързелград” – Спортакус, е супергерой, призван да помага на всяко дете, което изпадне в беда. Благодарение на атлетичността му за него няма непостижими цели и провалени задачи, а своята форма той поддържа с много спортуване и със силата на „спортните бонбони” – плодове и зеленчуци.

Спортакус в България


Марката „LazyTown” е позната в над 500 милиона домакинства по света. В момента шоуто се излъчва в 128 страни и продължава да бъде между петте най-популярни телевизионни програми за деца.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мързелград

Детският любимец Спортакус пристига у нас за специална среща с българските зрители