Актуално В програмата

Лютови и Чеканови се обединяват в новия епизод на „Столичани в повече“

Добави коментар

Как една ситуация може да обедини хора, между които винаги е имало конфликт ще стане ясно в новия епизод на „Столичани в повече“

Как една ситуация може да обедини хора, между които винаги е имало конфликт ще стане ясно в новия епизод на „Столичани в повече“,  този петък, 6 април от 21:00 ч. по bTV. С помощта на общи усилия, Лютови и Чеканови ще се опитат да спасят и малкото, което имат.

 

Добави описание

 

В дома на Чеканови всичко изглежда спокойно, Радко и Амир играят шах, а Зухра приготвя вечерята. Тишината в къщата е нарушена от Рангел, който връхлита в стаята и започва да сее обиди към всички. След като нагрубява Зухра обаче, Радко избухва и следва саморазправа между тях.

 

Добави описание

 

Проблемът на семейство Лютови и Чеканови е решението на Пламен да ги изгони от домовете им. Рангел смята, че Гришата е този, който го настройва срещу тях и с Йордан решават, че ще го притиснат. Още на сутринта, взели по една бухалка, го откриват сам. Следват обиди и заплахи. Видимо уплашен, Гришата обещава, че ще изпълни всичко, което поискат от него.

 

Добави описание

 

След побоя отец Григорий лежи ранен на леглото. Той разказва за случилото се на Пламен и Гретхен, като малко преувеличава в детайли. По този начин иска да накара Пацо да вземе превантивни мерки. Решението е, че и те ще отвърнат със сила. Случва се още същата вечер, когато семейство Чеканови и Лютови са се събрали на вечеря заедно. Пламен нахлува в стаята и ги предупреждава, че до утре сутрин трябва да са се изнесли, иначе някой може да пострада.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“