Актуално В програмата

Лютови и Чеканови на прага на бедността в новия епизод на „Столичани в повече“

Добави коментар

Интригата на епизода се заформя от жаждата за отмъщение на отец Григорий – на 27 април от 21:00 ч. по bTV

Лютови и Чеканови са на прага на бедността  и се борят с трудните условия на нищетата – в новия епизод на „Столичани в повече“  този петък, 27 април от 21:00 ч. по bTV.  Разчитайки изцяло на себе си, двете фамилии ще трябва да направят всичко възможно, за да постигнат успех, както в работата, така и в лични си живот.

 

Добави описание

 

Гълъбина е притеснена от финансовите възможности на съпругата на Радко – Зухра, както и на нейния брат – Амир. Притежаването на тайнствени средства я превръща в подозрителна и следяща всяка тяхна крачка.

 

Добави описание

 

Новата професия на Славка и Рангел като бирници въобще не е изпълнена с удоволствие. Принудени да събират чужди задължения, двамата ще трябва да измислят план, с който да се справят с трудностите, пред които ги поставят изворчани.

 

Добави описание

 

Интригата на епизода се заформя от жаждата за отмъщение на отец Григорий, наскоро разбрал за връзката на приятеля си Пацо с бившата му приятелка Гретхен. Докато закуската за някои е прекрасно начало за деня, за Гришата тя е истински кошмар. Приготвена специално за новия любим на Гретхен – Пацо, закуската предизвиква непоносимост и завистливите мисли в съзнанието на Гришата. Той се опитва да разработи план, който да накаже всички негови врагове.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“