Кино

Любимците на Холивуд се събраха за световната премиера на "Херкулес"

Добави коментар

Любимците на Холивуд се събраха за световната премиера на "Херкулес"

Мегапродукцията "Херкулес", която среща на големия екран Дуейн „Скалата“ Джонсън и топмодела Ирина Шейк, тази седмица отбеляза своя официален дебют с бляскава премиера в Лос Анджелис.

Освен звездните лица от екипа на филма, на събитието се появиха и някои от най-популярните имена в света на шоубизнеса, сред които Марая Кери, Кайли Миноуг и Еди Мърфи. По стилния черен килим мина и дългогодишната приятелка на Дуейн Джонсън - Лаурен Хашиан, която за втори път се появява редом до своята половинка на подобно светско събитие.

украинската красавица Ирина Шейк

Макар и придружаван от любимата си в живота, по  време на премиерата на "Херкулес" „Скалата“ отдели подобаващо внимание на изгората си във филма – украинската красавица Ирина Шейк. За участието си в епичния екшън, където влиза в образа на изкусителната Мегара, топмоделката коментира:

„Беше много вълнуващо да си партнирам с толкова силен и респектиращ мъж за първата си роля. Беше като сбъдната мечта.“

За ролята си в "Херкулес", който българските зрители вече могат да гледат в кината на 3D, IMAX3D и 4DX, бившата кеч звезда претърпява истинска метаморфоза, която изисква усилена тренировъчна подготовка и строг хранителен режим.

„Той се подготвя за тази роля вероятно повече от година“, сподели на черния килим Хайрам Гарсия, който е част от продуцентския екип на продукцията и допълни:

„Гледахме го на снимачната площадка и се стигна до там, че по някое време спряхме да го виждаме извън роля.“

Дуейн „Скалата“ Джонсън

Самият Джонсън признава, че да се превъплъти в образа на Херкулес е негова дългогодишна мечта:

„Още от дете се възхищавах на Херкулес и това беше първият проект, за който заприказвах, щом пробих в Холивуд. Така че това са филм и роля, за които се подготвям от дълги години.“

Любимците на Холивуд се събраха за световната премиера на 'Херкулес'

На официалното представяне на продукцията в Лос Анджелис се появиха и част от останлите актьорските лица, превъплътили се в митологичните древногръцки герои от легендата за Херкулес. Сред тях бяха Иън Макшейн, познат на зрителите от „Снежанка и ловецът“, Ингрид Болсо Бердал („Хензел и Гретел: Ловци на духове“), Руфъс Сюъл („Илюзионистът“), както и унгарският топмодел Барбара Палвин.

Ирина Шейк

приятелка на Дуейн Джонсън - Лаурен Хашиан

Марая Кери

Добави описание

Добави описание

Добави описание

Добави описание

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ирина Шейк , Дуейн Джонсън

Легендите не се пенсионират, те остават в играта

Дуейн Джонсън e Херкулес в мегапродукцията на лято 2014-та