Актуално Други

Легендите не се пенсионират, те остават в играта

Добави коментар

Истински отбор по американски футбол, заедно с мажоретките, откри скрийнинга и изгледа с удоволствие първия епизод на новия сериал на HBO „Играчи“ | Ballers

Истински отбор по американски футбол, заедно с мажоретките, откри скрийнинга и изгледа с удоволствие първия епизод на новия сериал на HBO „Играчи“ | Ballers

Сериалът е за парите и живота на американските футболни звезди, а в главната роля е бившият играч на Miami Hurricanes Дуейн Джонсън, станал известен и като „СКАЛАТА“.

Мечките

"Скалата" е добър на терена, но след края на кариерата си показва и завидни мениджърски умения. А и като актьор се справя по впечатляващ начин", каза управителят на HBO България Димитър Нойков.

Мечките

„Американският футбол е не само спорт, той е религия в Америка. Говори се дори, че той е започнал битката между Изтока и Запада. Донякъде  произлиза от ръгбито, но има една основна разлика между американския футбол и ръгбито - тя е, че ние сме хората с екипировка.” – каза в началото Александър Щерионов, от „Софийските мечки“ 

Аматьорският отбор е съставен от ентусиасти, които иначе са адвокати, лекари, бивши ръгбисти, които си плащат членски внос, за да играят любимия си спорт. „Мечките“ дойдоха в пълно бойно снаряжение – каски, падове, обувки – и впечатлиха присъстващите спортни и кино журналисти.

Мечките

Екипировката в никакъв случай не я слагаме, за да се предпазим от контузии. Много е важно да си подготвен физически при нас - ако не си, и екипировката не може да ти помогне,“ допълни Щерионов от „Софийските мечки“. 

Дуейн Джонсън-Скалата пък е първият и единствен избор за главната роля в „Играчи“ | Ballers на НВО и докато той не приема, проектът не стартира.

Сериалът е създаден и продуциран от Стивън Левинстън, който стои и зад сериали на HBO като „Антураж“, „Престъпна империя“ и „In Treatment“ (всички налични в HBO GO, като сезон 1 на „Антураж“ е безплатен за гледане този месец) и е продуциран от него и от Марк Уолбърг, заедно с Дуейн Джонсън-Скалата – с Уолбърг двамата работят заедно за втори път.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Играчи , Дуейн Джонсън

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

В първия ден на 2016 bTV представя премиерните проекти „Играчи” и „Българи на три морета”

Любимците на Холивуд се събраха за световната премиера на "Херкулес"

Дуейн Джонсън e Херкулес в мегапродукцията на лято 2014-та