Архив Рейтинг

Летящ старт за „Всичко по десет” и Иво Андреев

1 коментар

Летящ старт за „Всичко по десет” и Иво Андреев
Тази събота по НТВ бе излъчено пилотното издание на играта „Всичко по десет”, което постигна завиден успех. Шоуто е било гледано от всеки четвърти зрител!

Летящ старт за „Всичко по десет” и Иво Андреев


Победителката в първия брой на предаването продължава играта си и във втория, борейки се за реалния шанс да спечели сумата от половин милион лева – голямата награда в шоуто. Следващият път тя ще трябва да познае какво показва социологическото проучване по нови интересни въпроси. Един от най-впечатляващите е „Колко процента от българите са „за” смъртното наказание?”, чийто отговор ще разберем следващата събота.

Летящ старт за „Всичко по десет” и Иво Андреев

Успехът на брой 1 на „Всичко по десет” бе почетен подобаващо.
Бурният купон продължи до ранни зори. Но за водещия Иво Андреев вечерта приключи по-рано... в „Пирогов”. Причината не е заради партито, а поради футболна травма в ребрата, която напомнила за себе си. Към празненството се присъединиха и лицата от „Господари на ефира”.

И в този ред на мисли, следващият петък, 24 октомври, в студиото на Рачков и Мария Игнатова ще се появи и самият Иво Андреев! Той породи чувства на ревност у водещия на „Господарите”, след като се отдаде на лек флирт с Мария. Чашата на търпението преля, когато чаровните адреналинки Яна и Жана пожелаха да танцуват с Иво. За да си отмъсти Рачков показа няколко стари гафове, докато Андреев водеше прогнозата за времето, както и такива по време на снимките на „Всичко по десет”. Всичко това зрителите ще видят в петъчното предаване.

А как ще се развие играта за победителката от първия брой на новото шоу, какви нови и любопитни въпроси ще бъдат зададени в брой 2, ще видим в събота от 21 часа, веднага след „Биг Брадър” 4 по НТВ!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Иво Андреев , Всичко по 10

Иво Андреев ще води прогнозата за времето на Нова ТВ

„Господарката на ефира” Мария Игнатова – Vip съветник във “Всичко по 10”

ТВ7 стартира нова прогноза за времето от 5 юли, понеделник

50 000 лева паднаха във “Всичко по 10”

„Всичко по 10” вече в нов ден и час