ТВ анонси TLC

„Легендарните братя пекари” - ново кулинарно предавене

Добави коментар

TLC разкрива тайните на добрата домашна кухня с поредицата „Легендарните братя пекари”

Новото кулинарно предаване споделя със зрителите класически рецепти, предавани през поколения

Новата апетитна поредица на TLC, „Легендарните братя пекари” запознава зрителите с двама братя – пекаря Том и готвача Хенри, който управлява специализиран магазин за месо в непосредствена близост до Том.

На 4-и март, сряда, от 21:00 ч. кулинарното предаване ще разкрие тайните на неповторимите класически рецепти, които роднините на Том и Хенри Хербърт са запазили през годините.

Легендарните братя пекари

Семейство Хербърт произвежда хляб от пет поколения, а Том и Хенри ще представят на зрителите същността на провинциалната кухня и ще разкрият тайните на печенето, които са усъвършенствали дълги години. „Легендарните братя пекари” ще ни представи класически рецепти и интересни обрати, а във всеки епизод момчетата ще запретват ръкави и ще показват своите вкусни прости рецепти с акцент върху важните съставки. Както всички братя, те постоянно се състезават един с друг, особено по време на седмичното пай предизвикателство.

Кой ще спечели – Том или Хенри?

Кой ще спечели – Том или Хенри?

Том Хербърт е пето поколение пекар, управлява семейния бизнес „Hobbs House Bakery”, създаден през 20-те години на ХХ в., и е преподавател по пекарство в кулинарно училище. Току-що завършил колежа, Том печели награда за „Най-млад пекар на годината”, благодарение на занаятчийския си нюх. Семейният му бизнес „Hobbs House Bakery” е включен в книгата „Food Heroes” на английския готвач, ресторантьор и телевизионен водещ, Рик Щайн. Семейната верига пекарни на братята Хербърт е включена в топ 50-те магазини за храна в класацията на британския ежедневник „Independent”.

Легендарните братя пекари

По-малкият брат на Том, Хенри също е умел пекар, месар и участва в управлението на „Hobbs House Bakery”. Хенри завършва „Westminster Catering College”, а по-късно работи като главен готвач в известния лондонски пъб „The Coach and Horses”. За него е от изключително значение да се придържа към добре подбраните, качествени и сезонни продукти. Хенри обича да дава нов живот на стари забравени рецепти, за да съживи хранителната култура във Великобритания.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Легендарните братя пекари