Архив Рокади

Култовото шоу „Сблъсък” се завръща в ефира на TV7 през февруари 2013

Добави коментар

Витомир Саръиванов и Мая Костадинова са новите водещи на сутрешния блок „Добро утро, България!”, Миа Сантова и Валентина Войкова – лица на News7
Витомир Саръиванов и Мая Костадинова са новите водещи на сутрешния блок „Добро утро, България!”, Миа Сантова и Валентина Войкова – лица на  News7
Витомир Саръиванов и Мая Костадинова са новите водещи на сутрешния блок „Добро утро, България!”, Миа Сантова и Валентина Войкова – лица на  News7

Днес TV7 обяви новите лица и програми на телевизията, които ще стартират през 2013 година. Към програмата на най-динамично развиващата се телевизия в България се присъединяват предавания на „Междинна станция” и продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Самите те се завръщат на екран с култовото телевизионно шоу „Сблъсък”, което се очаква да тръгне в ефира на TV7 до средата на февруари. Отново тогава уикенд програмата на TV7 ще бъде обогатена и с лица и рубрики от вече добре познатата “Станция Нова”.

TV7 обяви още и подготовката на риалити, което успешно ще конкурира като мащаб и реализация утвърдени международни формати. Продуценти, както и лица на този формат, ще са отново Иван и Андрей.

Друго познато лице от екрана - Витомир Саръиванов, главен редактор на Big Brother през последния сезон, също ще се присъедини към екипа на TV7. Своя телевизионен опит Вито ще сподели не само в новините, но и с екипа на новия риалити формат. Едно от най-популярните телевизионни лица ще казва „Добро утро, България!” от ефира на TV7 заедно с Мая Костадинова. Брюнетката е добре позната от от телевизионния ефир като водеща на предаването за разследваща журналистика „Код: Криминално”. В новата си роля двамата ще събуждат зрителите на телевизията всеки делничен ден от 7 януари догодина.

„Добро утро, България!”

Николай Бареков обяви и новите водещи на централната емисия новини в новия канал News7 – Миа Сантова и Валентина Войкова. Миа Сантова е добре познато телевизионно лице, в момента води „Уикенд с Миа Сантова” по TV7. Валентина Войкова е водеща на предаването „Хрътките” за разследваща журналистика.

„Новините около TV7 не стихват. Имаме големи планове за развитието на телевизията за следващата година и поради тази причина привлякохме утвърдени професионалисти като Иван и Андрей, Мая и Вито, Валентина. Аудиторията на канала ще бъде приятно изненадана от подготвените промени и, убеден съм, амбициозните проекти на TV7 ще привлекат много нови зрители към програмата на канала”, коментира новите проекти Николай Бареков, изпълнителен директор на групата канали TV7, Super 7 и News7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сблъсък , Иван и Андрей , Добро утро, България! , Добро утро, България

Първи снимки от новата адаптацията на “Сблъсък” на Стивън Кинг

Иван и Андрей почерпиха със специалитети от „Фермата”

Диана Радева и Николай Чадаров водят „Добро утро, България“ по TV 7

Костадин Филипов няма да води сутрешния блок на TV 7

Студ в студиото на „Добро утро, България“