Актуално Други

Студ в студиото на „Добро утро, България“

Добави коментар

Токов удар през изминалата нощ е довел до проблеми с отоплението и ниски температури в студиото на предаването „Добро утро, България“. Външните температури в София бяха под -10 градуса.

Токов удар през изминалата нощ е довел до проблеми с отоплението и ниски температури в студиото на предаването  „Добро утро, България“. Външните температури в София бяха под -10 градуса.

Това е причината за неефикасната работа на отоплителната система в ранната сутрин, като от пресофиса на TV7 побързаха да опровергаят публикациите и интерпретациите в някои медии.

По-рано днес агенция БЛИЦ съобщи, че "телевизията има сериозни финансови проблеми след фалита на КТБ и нищо чудно отоплението да е спряно".

Студ в студиото на „Добро утро, България“

Водещият Костадин Филипов, новинарят Марио Младенов и Яна Чинкова са устояли на трудностите по време на ефир в името на зрителите, студът в студиото не е попречил и на гостите на предаването (Димо Гяуров, Николай Радулов, Петко Георгиев, Стояна Георгиева, адв. Константин Симеонов), които днес отговаряха на въпроси по основните теми на деня.

В понеделник, 12-ти декември, сутрешният блок на TV7  „Добро утро, България“ ще започне при плюсови температури точно в 6:30 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Добро утро, България

Диана Радева и Николай Чадаров водят „Добро утро, България“ по TV 7

Костадин Филипов няма да води сутрешния блок на TV 7

Водещата Диана Радева с шевове по главата, ще отсъства от ефира на TV7

TV7 ще буди с „Добро утро, България!“ по нов начин

Ива Николова сменя Бареков в "Гореща точка" по ТВ7