Архив Dancing Stars

Красимир Ранков и Александра Сърчаджиева водещи на Денсинг старс

Добави коментар

Красимир Ранков и Александра Сърчаджиева водещи на Денсинг старс. Двамата популярни актьори никога не са играли заедно на една сцена.
Двамата популярни актьори никога не са играли  заедно на една сцена. Това ще е първият им съвместен проект. Комбинацията между комедийния талант на Красимир Ранков и чаровната и екзотична  Александра Сърчаджиева ще даде на шоуто  оригинален блясък и настроение.  Двамата  са  близки семейни приятели извън сцената  и са убедени, че това ще им помогне да  направят страхотен  тандем в танцувалното шоу.
Красимир Ранков и Александра Сърчаджиева водещи на Денсинг старс

Красимир Ранков е познат с много свои роли в киното и театъра, но за първи път в своята кариера ще бъде водещ.  Въпреки дългогодишния си актьорски опит той сподели, че е притеснен за новото  си амплоа и го приема като истинско професионално  изпитание. Красимир Ранков не смята  себе си за добър танцьор, дори е късал мускул по време  танц, което не пожелава  на никого от участниците. Според него не е важно кой ще спечели. Важен е олимпийкия принцип: "По-важно е да  участващ,  отколкото да печелиш". Той  е абсолютно сигурен, че ще съпреживява  успехите и неуспехите на всички участници.

Александра Сърчаджиева обича да танцува и да се забавлява. Убедена е, че половинката ѝ в живота Иван Ласкин е  истински професионалист в  танците  и не би предпочела друг за партньор. Казва, че човек дори да се спъне трябва да продължи, както в танците, така и в живота. "С Краси Ранков ще станем страхотен тандем, Никога не сме играли заедно, но се познаваме много добре. Той е изключителен. Това шоу ще бъде страхотен купон. Убедена съм, че  зрителите и участниците ще се забавляват страхотно".

Доказалата се  като професионален водещ Алекс, която ни представяше събитията в къщата на VIP Brother с усмивка и финес от 11 март  ще се появява на сцената  на Денсинг старс под охраната на станалия любимец на публиката Краси Ранков с ролята  си на Ставрев от "Стъклен дом".  Дали двамата ще спечелят симпатията на публиката  като водещ тандем предстои да видим, но със сигурност  на тяхната подкрепа ще разчитат всички танцуващи  14 двойки.    
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“