Актуално В програмата

Костадин Шопов падна с 0 на 17 на Арената и напусна „Фермата“

Добави коментар

Само седмица преди големия финал на „Фермата“ на 18 декември по bTV Костадин Шопов напусна предаването след тежък двубой за оцеляване.

Емигрантът в Лондон отпадна в последния редовен елиминационен дуел на сезона от бизнесмена Пламен Пеев, а битката на Арената стана популярна като сблъсъка между Давид и Голиат заради голямата разлика във физическия потенциал на противниците.

Макар че се чувстваше подценен, Костадин влезе с боен вик в изпитанието и даде всичко от себе си. Съперникът му обаче се оказа много по-силен, бърз и хладнокръвен, не му позволи да спечели нито една битка и го отстрани със 17 на 0 от състезанието за 100 000 лева.

Пламен показа превъзходство още в петък при цепенето на ритловица и стрелбата с пясъчни вързопчета, като стовари с огромна сила брадвата си върху дървото и демонстрира точен мерник. Бизнесменът се освободи по-бързо и от висяща въжена клетка, и по този начин убеди конкурента си, че му предстоят трудни мигове на Арената.

В събота съперниците излязоха с още по-голям хъс на хлъзгавия от дъжда терен. Костадин беше много неточен при стрелбата по кенчета с прашка и въпреки отривистите инструкции на актьора Кирил Михов загуби поредната битка. Пламен успя да го надвие при подреждането на гигантски пирони и блестящо се справи в двубоя за баланс и прецизност, в който участниците трябваше да управляват топче по вертикална стена.

В решителната битка пред всеки дуелист на Арената беше поставено табло с десет символа от глаголицата, а в гората, на две различни места, бяха скрити легендите за разкодирането им. Пламен отново беше по-бърз в това изпитание, което изискваше силна памет, спечели дуела и заслужено триумфира. А спокойната му, равномерна и стабилна игра предизвика възхищението на останалите участници.

Въпреки разгромяващата загуба, Костадин се раздели с благодарност с риалити шоуто и с останалите претенденти за голямата награда.

„Фермата“ ме прие, разтърси ме и аз се пробудих. Разбрах, че страната ми се нуждае от хора като мен, които искат да правят добро и това ме прави много щастлив и пълноценен. Влязох в предаването като човек на света, но излизам като българин“, заяви участникът, който работи в Лондон като фронт офис мениджър в световна хотелска верига и рядко се прибира в родината си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“

Седем жени и седем мъже първи влизат във „Фермата“ 8

Христо Стоичков влиза във „Фермата“