Актуално В програмата

Катето Евро гостува в „Търси се...”

Добави коментар

Катето Евро гостува в „Търси се...” тази събота от 11.00 часа по bTV
Ексцентричната актриса Екатерина Евро ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, тази събота, 15 ноември, от 11.00 часа по bTV.

Катето Евро гостува в „Търси се...”
Каква е разликата между медийния образ и ролята, която играе в живота – това ще се опитат да разберат водещите на предаването Меги и Нели.

За това как се е променила Катето Евро през годините ще разкаже нейната дългогодишна приятелка - актрисата Мартина Вачкова. Тя ще признае, че Катето напоследък е станала доста сприхава, но все още никой не може да достигне таланта ѝ в... приготвянето на козунаци. Марта ще разкаже и как Катето е преодоляла тежките моменти в живота си, когато е била затруднена финансово, а накрая ще я помоли да не пее прословутата си песен „Que sara” от „Оркестър без име”. Дали молбата ѝ ще бъде изпълнена, зрителите ще разберат от „Търси се...”.

съчетание с въжеЩрих към странностите от характера на Катето ще прибавят Руши Видинлиев и неговата приятелка Таня Илиева, които ще разкрият каква е актрисата, когато „яхне албанската метла”. Зрителите ще научат и как Катето облича своите приятели в студените вечери в Панчарево. Другата ѝ най-близка приятелка Валя Горанова ще я провокира да изиграе едно съчетание с въже, за да „не пропусне и следващата олимпиада”. Оказва се, че хореограф на съчетанието е не кой да е, а самият Мариус Куркински.

Екранната половинка на актрисата – Азис - ще разкрие колко драматична е всъщност тя в реалния живот. За да я провокира, Азис ще я накара да изпълни трогателен монолог от пиеса на Шекспир. За какво откровеничат двамата и кога плачат заедно – това ще стане ясно тази събота от 11.00 часа.

Най-вълнуващата среща за актрисата ще бъде с нейния син Александър, който успешно върви по стъпките на известната си майка. Дали Катето е готова вече да стане баба – отговора Александър ще даде в „Търси се...”. Също толкова емоционална ще бъде и срещата на актрисата с нейните малки племенници, от които зрителите ще научат как ги глези и какви игри играе с тях.

Катето Евро гостува в „Търси се...”


Последната изненада за Катето Евро, която ще влезе в студиото на „Търси се...”, е нейният дългогодишен приятел Дим Дуков.
Защо ѝ подарява буркан за кафе и кои са най-смешните им преживявания заедно – ще стане ясно в „Търси се...” тази събота.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“