Сериали Драми

Касъл / CASTLE (2009)

Добави коментар

Рик Касъл е известен криминален писател, който е малко отегчен от собствената си популярност. Но когато сериен убиец започва да имитира убийствата от романите му сцена по сцена, ежедневието на Касъл коренно се променя.
Касъл

(Castle) - Disney

  • История:

Рик Касъл е известен криминален писател, който е малко отегчен от собствената си популярност. Но когато сериен убиец започва да имитира убийствата от романите му сцена по сцена, ежедневието на Касъл коренно се променя. Той започва да партнира на детектив Кейт Бекет с цел по-бързото залавяне на неговия “имитатор”. Въпреки различните им методи на работа и честите спречквания, романтичните искри между Кесъл и Кейт са неизбежни. Кейт, разбира се, не е единствената жена в живота на Рик. Майка му, (звезда от сцените на Бродуей), дъщеря му – всезнаеща тийнейджърка и разбира се бившата му съпруга, която е също и негова издателка, са неразделна част от ежедневието му.

  • Герои:

Ричард (Рик) Касъл
Натън Филион (Nathan Fillion)

Рик Касъл е много успешен и много привлекателен писател на криминални романи.
Има всичко – слава, пари и почитатели (най-вече почитателки). След като сериен убиец започва да копира убийствата от романите на Касъл, полицията се свързва с известния автор с надеждата да бъде полезен в разследването на убийствата. От този момент Касъл работи с привлекателната детектив Кейт Бекет.

Кейт Бекет
Стейна Катич (Stana Katic)

Кейт е млада, красива и добра в работата си – детектив в Полицейско Управление: Ню Йорк. От скоро е в тандем с небезизвестния писател Рик Касъл, който и партнира в разкриването на убиец, имитиращ пресъпленията от романите на Касъл, но в реалния свят. Следователските методи на Кейт са съвсем различни от тези на Касъл, което неизбежно води до спречквания. Но между двамата постепенно се заражда и привличане, което понякога е трудно да се скрие.

ВТОРИ СЕЗОН

 

 

 

Касъл – CASTLE, 2009 САЩ 2-ри сезон, 24 епизода

Касъл – CASTLE, 2009 САЩ 2-ри сезон, 24 епизода
В главните роли: Нейтън Филиън, Стана Катич, Сюзън Съливан, Моли Куин, Рубен Сантиаго-Хъдсън, Тамала Джоунс, Джон Уертас, Шеймъс Дийвър и др.
Режисьори: Роб Боуман, Дуайт Литъл, Браян Спайсър и др.
Сценаристи: Андрю У. Марлоу, Мойра Къркланд, Дейвид Грей и др.

Касъл – CASTLE, 2009 САЩ 2-ри сезон, 24 епизода
С началото на втори сезон Касъл се опитва да оправи отношенията си с Бекет и едновремено с това да приключи “Хийт Уейв”. Обстоятелствата обаче събират отново двойката заедно в разследване на мистериозното убийство на мъж, открит оплетен в клоните в дърво.
Макар отношенията им да остават хладни, взаимната им страст към разплитането на криминалните загадки продължава да кипи с пълна сила. Но след всичко изречено и сторено, ще може ли Бекет да прости на Касъл за ‘надничането’ в миналото й?
И ще успее ли Касъл да пребори писателския си блокаж навреме, за да довърши книгата си преди крайния срок за публикуване?...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Касъл

Летни премиери по Нова от 21-ви юли 2014