Архив Dancing Stars

Капка Георгиева влиза в Dancing Stars

Добави коментар

Капка Георгиева влиза в Dancing Stars: “Танцът е моята форма на протест”
Капка Георгиева влиза в Dancing Stars: “Танцът е моята форма на протест”

Капка ГеоргиеваЗа участието на общинския съветник в популярния танцов формат стана ясно  от предаването "Здравей България" на Нова телевизия.  Тя сподели, че е избрала тази нестандартна сцена за своите послания като форма на личен протест срещу  големите партии, които ще хвърлят милиони в  предизборните си кампании, запушвайки гласът  на малките.     

"Докато всички политици говорят,  аз ще протестирам чрез музика и танц.  Смятам, че няма да натрупам негативи, хората имат нужда малко да отпуснат напрежението. За мен танцът е форма на изразяване, на лично мнение, на показване на индивидуалност. Танцът е давал кураж преди битка.  Чрез танц шаманите са се свързвали с боговете. Обичам характерните танци. Харесвам много фламенко и тангото. Възприемам ги като истории за истинска страст. Обичам предизвикателствата и ги  приемам с радост.  Чрез участието си в Dancing Stars ще дам кураж на много българки, ще ги насърча да не си поставят сами бариери, да бъдат себе си и да се харесват, независимо на каква възраст са и каква професия имат" .
         
Партньор на Капка ще бъде 20 -годишният Георги Ганев.  Това е неговото първо участие в Денсинг старс. Той е  9 пъти  шампион на България по спортни танци,  като в една от годините е  абсолютен  победител във всички категории. За своята 12-годишна кариера има 6 участия в световни първенства  и 4 -  в европейски.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“