Сериали Комедии

Какво ще кажат хората

12 коментара

“Какво ще кажат хората” е британски комедиен сериал, който е признат от критиците на Острова за една от най-смешните комедии, правени някога във Великобритания.

Keeping Up Appearances, Великобритания

1990 (5 сезона)

Жанр: Комедия
Световна примиера: 29 октомври 1990
Режисьор: Harold Snoad
Сценарист: Рой Кларк
Продуцент: Harold Snoad

В главните роли: Патриша Рутледж, Клайв Смит, Дейвид Грифин, Жозефин Тюсън и др.

Какво ще кажат хората

“Какво ще кажат хората” е британски комедиен сериал, който е признат от критиците на Острова за една от най-смешните комедии, правени някога във Великобритания. Първото излъчване на поредицата е през 1990 година и всичките ѝ 44 епизода (+ един специален) вървят в продължение на цели 5 години. Днес, почти 20 години по-късно, комедийният сериал сякаш не е остарял нито ден и е все така актуален, осмивайки всички хора, които прекарват целия си живот в чудене какво мислят хората за тях и стремеж да се представят пред околните в най-добрата си светлина.

Какво ще кажат хората

Главната героиня носи звучното име Хиацинт Букет и е посветила целия си живот на стремежа си да убеди всички около себе си (и най-вече себе си), че принадлежи към висшата класа на обществото. При Хиацинт най-важно е впечатлението – тя здраво държи юздите на целия си живот и направлява всичко в насока положително впечатление. Дори като вдигне телефона, започва разговора с думите “Това е домът Букет, господарката слуша”...

Нейният мъж, който има видимо измъчен вид, постоянно се опитва да я “приземи” и да я убеди, че нормалният живот също не е лош, но Хиацинт бяга като дявол от тамян от възможността хората да я приемат за просто една обикновена дама на средна възраст.

Какво ще кажат хората

За съжаление, на Хиацинт никак не ѝ е лесно да поддържа впечатлението, че е от висшата класа, защото нейните роднини създават всяко друго впечатление, но не и че са аристократи. Поради тази причина тя постоянно се опитва да се дистанцира от тях и по възможност изобщо да не ги вижда. Проблемът е, че те редовно се появяват в най-неподходящите моменти и я излагат пред обществото... Въпреки това тя ги обича и е готова да им помогне при нужда, разбира се, според нейните собствени разбирания за помощ...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Какво ще кажат хората

„Какво ще кажат хората“ се завръща в ефира на bTV Comedy от 2 май

GTV през юли - забавления до дупка!