ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават в HBO GO през май

Добави коментар

Този месец онлайн стрийминг платформата на Warner Media HBO GO залага на филмовите заглавия със стрийминг премиерата на „Жената чудо 1984“, българския филм с участието на Мария Бакалова „Трансгресия“ и оригиналния HBO филм с Рут Уилсън „Осло“, адаптация на отличената с награда „Тони“ едноименна пиеса по действителни събития. „Мулан“ е предложението сред предложенията за цялото семейство.

Жената чудо 1984

HBO GO: 11.05

HBO2: 30.05 | 21:00 ч.

В „Жената чудо 1984“ бъдещето на света отново е заложено на карта и само Жената чудо може да го спаси. В тази нова глава от историята на Жената чудо Даяна Прайс живее спокойно сред смъртните през 80-те години – десетилетие на разточителство, в което главна движеща сила е стремежът да имаш всичко. Въпреки че е в разцвета на силите си, Даяна не иска да привлича излишно внимание и се занимава с древни артефакти, а когато върши геройски дела, винаги е инкогнито. Но скоро ще трябва да използва цялата си сила, мъдрост и смелост, защото ѝ предстои да се изправи срещу Максуел Лорд и Гепарда, която притежава нечовешка сила и бързина.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Жената чудо 1984 | Wonder Woman 1984 (2020)

Вижте повече

Жената чудо 1984 | Wonder Woman 1984 (2020)

В „Жената чудо 1984“ бъдещето на света отново е заложено на карта и само Жената чудо може да го спаси.

Трансгресия

HBO GO: 06.05

HBO: 06.05 | 21:00 ч.

Подведена от водещата кака Лара, 18-годишната Яна разказва за необичайната си връзка с възрастния рокер Стоил. Нелинейният разказ следва асоциативните връзки в спомените на Яна: диви купони, абитуриентски бал, рожден ден, рокерски мотосъбор, огън край морето, тройка с най-добрата ѝ приятелка, споделени татуировки, скъп спа хотел, дегустация на вино, пушене на трева и сексуална трансгресия. Телевизионната ѝ изповед обаче води до консервативен отзвук. Яна и Стоил са погнати от ловна дружинка и се озовават в планинска хижа, където ще бъде развръзката на историята. Дали Яна знае истината? Дали тя е достоверен разказвач? Това е филм за връзките – свободни и наложени, буквални и метафорични, словесни и музикални, истински и измислени, генетични, сексуални или мечтани.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Трансгресия (2018)

Вижте повече

Трансгресия (2018)

Подведена от водещата кака Лара, 18-годишната Яна разказва за необичайната си връзка с възрастния рокер Стоил.

Осло – оригиналнa HBO продукция

HBO GO: 30.05

HBO: 20.06 | 21:00 ч.

„Осло“ е адаптация на отличената с награда „Тони“ едноименна пиеса по действителни събития. Филмът разказва за тайни неофициални преговори между заклети врагове, неочаквани приятелства и дискретни героични дела. Благодарение на норвежка двойка и малка, но непоколебима група от израелци и палестинци, през 1993 година са подписани Договорите от Осло.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Осло | Oslo (2021)

Вижте повече

Осло | Oslo (2021)

„Осло“ е адаптация на отличената с награда „Тони“ едноименна пиеса по действителни събития.

Мулан (2020)

HBO GO: 09.05

HBO: 09.05 | 21:00 ч.

Китайската народна приказка за момичето войн оживява на големия екран с нова адаптация от „Дисни“ и именитата режисьорка Ники Каро. Неустрашимата Мулан рискува всичко в името на любовта си към семейството и родината и се превръща в един от най-великите войни в историята на Китай. Когато императорът издава декрет, че по един мъж от всяко семейство трябва да се присъедини към армията и да брани страната от нашественици, Мулан, най-голямата дъщеря на знаменит войн, решава да заеме мястото на болния си баща. Преоблечена като мъж, тя е подложена на множество изпитания и трябва да призове вътрешната си сила, за да достигне пълния си потенциал. Епичното ѝ приключение ще я превърне във велик войн и ще ѝ донесе уважението на благодарната нация… и на гордия ѝ баща.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Мулан | Mulan (2020)

Вижте повече

Мулан | Mulan (2020)

Китайската народна приказка за момичето войн оживява на големия екран с нова адаптация от „Дисни“ и именитата режисьорка Ники Каро.

През май платформата прави специален трибют на Силвестър Сталоун с всички шест филма за „Роки“ от 1996-та до 2006-та, двете части на „Крийд“, както и документалния филм „40 години Роки: Раждането на една класика“. При документалистиката се отличава и филмът за една от най-ярките попкултурни икони на миналия век – шампионът Мохамед Али - „Кой съм аз: Мoхамед Али.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Роки I-VI

HBO GO: 01.05

HBO: Май

Роки Балбоа е боксьор, който оживее в апартамент във Филаделфия, а кариерата му не е от най-успешните. Той припечелва, като събира дълговете на бандит на име Гацо. Гацо обаче не е убеден, че Роки притежава нужните качества за бирник и не е достатъчно зъл. Междувременно Роки продължава да тренира усърдно, но не колкото иска треньорът му Мики, който вярва, че Роки има спортно бъдеще. Междувременно боксьорът се запознава със симпатичната и изключително срамежлива Ейдриън, която го изненадва, като му подарява куче. Междувременно световният шампион по бокс в тежка категория Аполо Крийд решава да направи демонстративен мач с някой неизвестен боксьор, за да даде шанс на новак да стане известен. Изборът му се спира точно на Роки. За него това е шансът на живота му.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Крийд I & II

HBO GO: 01.05

HBO: Май

Адонис Джонсън (Майкъл Б. Джордан) не познава известния си баща – световният шампион по бокс тежка категория Аполо Крийд, който е починал преди момчето да се роди. Въпреки това никой не може да отрече, че боксът е в кръвта на младежа. Адонис тръгва за Филаделфия – мястото, където Аполо е изиграл легендарния си мач срещу коравия начинаещ боксьор Роки Балбоа (Силвестър Сталоун). След като пристига в града, Адонис открива Роки и се опитва да го убеди да му стане треньор. Въпреки че настоява, че завинаги е слязъл от ринга, Роки вижда у Адонис силата и непоколебимостта на Аполо – заклетият враг, който се превръща в негов най-близък приятел. Шампионът се съгласява да стане треньор на младия боксьор, въпреки че самият Роки се бори с много по-смъртоносен противник, от съперниците на ринга.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Крийд: Сърце на шампион | Creed (2015)

Вижте повече

Крийд: Сърце на шампион | Creed (2015)

Носителят на „Оскар“ Силвестър Сталоун отново влиза в един от най-запомнящите се негови екранни образи на боксьора Роки Балбоа в спортната драма „Крийд: Сърце на шампион“

Крийд 2 | Creed II (2018)

Вижте повече

Крийд 2 | Creed II (2018)

Адонис Крийд (Майкъл Б. Джордан) е изправен пред изпитанието на живота си...

Кой съм аз: Мoхамед Али

HBO GO: 15.05

HBO: 30.05 | 21:00

Мохамед Али успява да се превърне не само в шампион на ринга, но и в една от най-ярките попкултурни икони на отминалия XX век. Документалният филм на Антоан Фукуа хвърля светлина върху предизвикателствата, конфронтациите, триумфалните завръщания на Али, чиито глас зад кадър разказва историята на необикновения му живот. Освен върху спортните постижения, лентата акцентира и върху интригуваща трансформация на Али от страшилище на ринга в символ на човечността и разбирането в неговите по-късни години, и включва много архивни кадри, много от които непоказвани досега.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

40 години Роки: Раждането на една класика

HBO GO: 01.05

HBO: 21.05 | 00:15

Документалният филм проследява превъплъщението на Силвестър Сталоун в легендарния Роки Балбоа. Безспорно една от най-емблематичните роли на актьора в поредицата, завладяла сърцата на поколения. Станете част от приключението чрез разказа на самия Сталоун и разкриете тайните зад образа на аутсайдера Роки, превърнал се в идеал за мнозина.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Черен понеделник - сезон 3

HBO GO: 24.05

Да се върнем назад във времето до 19 октомври, 1987, Черният понеделник, денят на най-ужасната криза на стоковия пазар в историята на Уолстрийт. До днес никой не знае причините за нея, но сега те ще станат известни. Това е историята на група аутсайдери, която се внедрява в елита на Уолстрийт и успява да разбие не само най-голямата финансова система в света, но и стъкления таван на половата дискриминация, а една от жетвите е луксозна лимузина ламборгини. Скандалната комедийна поредица е с участието на Дон Чийдъл, Андрю Ранелс и Реджина Хол.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Психотерапия - сезон 4

HBO GO: 24.05

HBO: 24.05 | 21:00 ч.

Отличената с ЕМИ драма се завръща за своя четвърти сезон. Узо Адуба (Мисис Америка) се въплътява в ролята на наблюдателната и разбираща д-р Брукс. Действието се развива в Лос Анджелис, където психотерапевтът се занимава с три особено специфични случая, докато в същия момент се адаптира към пандемичната обстановка и се опитва да разреши собствените си житейски проблеми.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър