Актуално В програмата

​Къци Вапцаров с първа победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Добави коментар

Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки вода“ – All Stars, сезон 9. „Чувствам, че вече загрях за шоуто!“, заяви Къци, който надскочи всички очаквания по време на своето изпълнение като провокативната Майли Сайръс.

Къци Вапцаров надскочи очакванията в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Къци Вапцаров надскочи очакванията в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Нови предизикателства и впечатляващи женски образи заредиха третата вечер на имитациите в „Като две капки вода“.

„След 5 години през изминалата вечер приключихме снимките на „Откраднат живот“. Няма по-добро отпразнуване от това да бъда днес в „Като две капки вода“, сподели Марта Вачкова, която беше специален гост в журито.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг

За първи път в шоуто Михаела Маринова се преобрази в цели три образа. Певицата обедини триото на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж със шеметно изпълнение, което получи и поклон от страна на Фънки.

„Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш. Моят фалцет е доста различен от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките детайли са голямото предизвикателство тази седмица“, сподели Рафи, който показа танц и ниво в образа на диско легендата.

Малко по-късно зрителите бяха пренесени с туист и ритъм в 60-те. Чъби Чъкър беше поводът Fiki и „Фънки Мънкис“ да се впуснат в постановка с хореография и много настроение.

Всичко по темата вижте в potv.bg

С рокля от представлението „Маркиз Дьо Сад“ се яви Софи Маринова, която се преобрази в истинска прицеса с ролята на Нети. В стари времена ни върна Милица Гладнишка, която влезе в образа на Гюрга Пинджурова.

„Селският живот, свободата – песента пресъздава цялата тази атмосфера. Надявам се и зрителите да я почувстват“, сподели певицата. „Най-доброто представяне от началото на сезона“ беше категоричната оценка на журито за AZIS, който оглави New Kids On The Block.

Появата на Поли Генова в образа на DARA предизвика спор в журито, което даде различни оценки на изпълнението.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джексън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с ария на Андреа Бочели. AZIS ще влезе в образа на Мариус Куркински, А Софи Маринова отново ще запее на английски заради Стинг. Fiki ще се изправи пред нов женски образ и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще изпробва африканските ритми в образа на Nomcebo Zikode и песента Jerasulema на Master KG. Милица Гладнишка ще се преобрази в красавицата Никол Шерцингер, а Къци ще се доближи до творчеството на Аспарух Лешников.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Ето финалистите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ в ролята на Лайза Минели

Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Star