Актуално В програмата

Иван Гарелов в "Търси се" по bTV тази събота, 25 октомври

Добави коментар

Един от най-известните български журналисти - Иван Гарелов в "Търси се" по bTV тази събота, 25 октомври
Иван Гарелов  в "Търси се" по bTV тази събота, 25 октомвриСъпругата му ще разкаже за романтиката, ревността и пропуснатите мигове със семейството; осиновеният му син ще му поднесе приятна изненада

Един от най-известните български журналисти - Иван Гарелов, ще бъде гост в поредното издание на токшоуто "Търси се..." тази събота, 25 октомври. Водещите Меги и Нели ще разкрият приоритетите в професионалния и личния живот на "Мистър Панорама", след като той вече не е на екран.

За журналистическия път

на Иван Гарелов и за умението му да балансира в професията ще разкаже първият демократично избран български президент – Желю Желев. От него зрителите ще научат и за тънкото чувство за хумор на Гарелов, което той използва в компанията на приятелите си.

Социологът Андрей Райчев пък ще каже каква е коренната разлика между Гарелов в живота, сред близки хора и телевизионния му образ.

Една от най-вълнуващите срещи за журналиста е със съпругата му Донка Стамболийска. Двамата се запознават като в приказките, на един бал и до днес споделят всичките си преживявания.

Гарелов няма да скрие сълзите си


на признателност към жената, направила компромис със собствената си кариера заради неговата. За романтиката, ревността и пропуснатите мигове със семейството – зрителите ще разберат от откровената изповед на Донка.

Какво е да растеш и да се развиваш в огромната сянка на името "Иван Гарелов" – това ще признае неговата дъщеря Калина.
Тя ще разкрие какво ѝ е струвало да докаже себе си извън популярността на нейния баща, както и какъв е Гарелов като дядо и как се забавлява с единствената си внучка.

Страстта на журналиста към купоните и гръцката музика

ще бъде разкрита с помощта на неговата добра приятелка – певицата Бони. Тя ще го изненада на живо в студиото и двамата няма да пропуснат да изпълнят една от любимите им гръцки песни.

Най-голямата изненада за Гарелов е срещата в студиото с осиновения му син – ливанецът Ахмед

Най-голямата изненада за Гарелов е срещата в студиото с осиновения му син – ливанецът Ахмед, който днес живее със семейството си в България.

Каква е истината за тяхната история, започнала още когато Ахмед е бил дете и е бягал от войната в родината си – това зрителите ще разберат само ако гледат "Търси се..." тази събота.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

В програмата: