Актуално В програмата

Ивайла Бакалова гостува в „Търси се...”

2 коментара

„Мис България” 2001 Ивайла Бакалова ще бъде гост в токшоуто „Търси се...” тази събота, 8 ноември, от 11.00 часа по bTV.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайла Бакалова гостува в „Търси се...”„Мис България” 2001 Ивайла Бакалова ще бъде гост в токшоуто „Търси се...” тази събота, 8 ноември, от 11.00 часа по bTV.

Една от най-красивите жени в България за първи път ще разкрие подробности от личния си живот, провокирана от най-близките ѝ хора.

За целта екипът на „Търси се...” пътува до родния ѝ град – Варна, където живеят тримата братя на Ивайла.

В изключително откровено интервю двама от тях ще разкрият, че докато е била ученичка, Ивайла е нямала самочувствие за външния си вид и е живяла изцяло в сянката на своята сестра близначка Божидара.

Дали е създавала проблеми на своите по-големи братя и кои според тях са нейните недостатъци – това зрителите ще разберат в „Търси се...”.

Друга емоционална среща на Ивайла е с нейната майка, която ѝ помага в отглеждането на малката Рая.

Ивайла Бакалова гостува в „Търси се...”Тя ще признае, че най-трудния период в живота на дъщеря ѝ е раздялата с бащата на детето ѝ – Румен, след която Ивайла изпада в дълга и тежка депресия.

Самата Ивайла ще сподели за отношението си към бащата на Рая, ще разкрие причините за раздялата с него, а зрителите ще научат дали в момента има мъж до себе си.

Най-вълнуваща обаче се оказва срещата на бившата „Мис България” с нейната близначка Божидара, която откровено ще признае, че дълги години между тях е съществувала пропаст и в отношенията им е липсвала топлина.

Кое предизвиква сълзи в очите на Ивайла, зрителите ще разберат в „Търси се...”.

Още една изненада от Варна са подготвили водещите Меги и Нели за своята гостенка. Те ще я срещнат с любимата ѝ учителка, която е била нейна класна. Тя ще разкрие един малко известен факт от биографията на Ивайла – че е правнучка на поета Цанко Церковски. Кой е любимият ѝ стих, който ще рецитира в студиото, ще стане ясно тази събота.В края на предаването водещите ще срещнат Ивайла с най-голямата ѝ слабост – нейната дъщеричка Рая, която ще я изненада в студиото. Тя ще разкаже как се забавляват когато са само двете, а зрителите ще видят и част от нейната артистичност.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мария Бакалова за любовта и изкуството в „Търси се…“ по bTV

​Телевизионната легенда Иван Гарелов за загубата и пътя след нея в „Търси се…“ ​

„Търси се…“ се завръща с откровената изповед на Георги Тошев

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова – тази неделя в „Търси се…“

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“