Сериали Драма-комедии

Истуик / Eastwick (2009)

Добави коментар

Начинаещи вещици търсят голямата любов – в премиерния за България сериал „Истуик”, от 28 август по bTV Cinema

Начинаещи вещици търсят голямата любов – в премиерния за България сериал „Истуик”, от 28 август по bTV Cinema

Истуик / Eastwick (2009)Всяка събота и неделя от 28 август от 13:00 часа bTV Cinema ще предложи на зрителите магически преживявания с премиерния за България сериал „Истуик”.

„Истуик” разказва историята на малкото провинциално градче в Нова Англия... и на три много различни жени, чийто мечти са на път да се сбъднат с пристигането на дяволски красив мъж... Създаден по романа на Джон Ъпдайк и хитовия филм „Вещиците на Истуик”, тази комедийна драма разказва за три млади вещици, чийто магически сили са събудени, след като мистериозен мъж се премества в града – секси, тъмнокос и драматичен. Поредицата ще проследи възможността перфектният мъж наистина да бъде Дявола.
 
Когато Рокси, Кат и Джоана
намират блестяща монета, която да хвърлят  във водата на градския фонтан на Истуик, едва ли си представят, че техните желания могат наистина да станат реалност.
 Рокси (Ребека Роумин)

Рокси (Ребека Роумин), независим и прям творец и самотна майка, копнее за някой нов в градчето, който да приповдигне духа ѝ със своята сексуалност, богатство и признателност към изкуството.

Кат (Джейми Рей Нюман)

Кат (Джейми Рей Нюман), майка на пет деца, с глуповат и безработен съпруг, таи простичкото желание нещата да са различни и някой, който да се погрижи за тази промяна.
Джоана (Линдзи Прайз)

Джоана (Линдзи Прайз), завършваща журналистика, е пълна с идеи, но също и доста нетактична. Тя иска от съдбата нещата, които смята, че наистина заслужава, като започва с промоции от типа на мъж, в който е влюбена от години.
Истуик / Eastwick (2009)

Първоначално трите дами не се познават особено добре, но странна среща в парка и няколко мартинита изглежда са перфектната предпоставка за бързо приятелство. Когато мистериозният и заможен непознат на име Дарил ван Хорн (Пол Грос) излиза на сцената на живота им, той ги въвежда в нови и магически измерения. Момичетата са на път да разберат значението на старата поговорка: „Внимавай какво си пожелаваш”.

Гледайте магическите преживявания на трите начинаещи вещици в премиерния за България сериал „Истуик” - само по bTV Cinema от 28 август, всяка събота и неделя от 13:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истуик