ТВ анонси TLC

Истинската любов между мъже и жени от различни поколения в нова поредица по TLC

Добави коментар

„За любовта няма възраст” стартира в първия ден от месеца на любовта

Премиерната поредица „За любовта няма възраст” по TLC разкрива вълнуващите истории на шест британски двойки с голяма възрастова разлика. Те са решени да докажат, че фактът, че са от различни поколения, не е пречка пред истинската любов. За пръв път ще видим и чуем едни от най-искрените любовни истории на хора, които смятат, че разликата във възрастта е само цифра. Вижте техните истории за щастието и трудностите, пред които се изправят ежедневно, за да получат одобрението на обществото във вдъхновяващата поредица „За любовта няма възраст”. Тя стартира на 1-ви февруари, неделя, от 21:00 ч. по TLC.

За любовта няма възраст

Няма никакво съмнение, че един млад човек може да се влюби в друг млад човек и да получи във връзката си всичко, от което се нуждае. Когато говорим за връзки между хора от различни поколения обаче, поставяме под съмнение истинността на любовта. Много от тези възрастни мъже и жени вече получават пенсии, докато техните партньори съвсем наскоро са станали пълнолетни и тепърва им предстои да се сблъскат с истинските изпитания в живота.

За любовта няма възрастКакво намират младите хора във връзката си с човек, който би могъл да им бъде родител или дори баба или дядо?

В епизодите ще се запознаем със 78-годишната Една и 39-годишния Саймън, които се срещат благодарение на взаимната им любов към органната музика. Възрастовата разлика между тях е цели 39 години, а Една ходи с проходилка.

Дали ще успеят влюбените със значителна разлика във възрастта ще запазят искрата в отношенията си? Това е само една от многото любопитни любовни истории, които ви очакват в „За любовта няма възраст” всяка неделя от 21:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: За любовта няма възраст