Актуално В програмата

Христо Сираков пред Венета Райкова: Когато бях най-беден, бях най-щастлив

Добави коментар

Христо Сираков е звездният гост на Венета Райкова тази неделя в „Папараци“.

Христо Сираков е звездният гост на Венета Райкова тази неделя в „Папараци“. Той откровено ще сподели пред водещата за живота си преди плеймейтките, яхтите и прякора „стоте манекенки“. Зрителите на bTV ще могат да видят в епизода от 21.30 часа непознатото лице на Христо, което той трудно показва на хората.


За първи път в „Папараци“, феновете на телевизионния таблоид ще станат свидетели на изписването на бебето на Златка Райкова и Благой Георгиев. Още от светския свят ще се разгърне Анелия и заснемането на новия ѝ видеоклип, както и Роксана, която ще получи приятна изненада с оркестър от мъжа си.


Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки Мутафова, ще говори за фалшивите новини по адрес на майка ѝ. Гледайте, за да разберете как е здравословното състояние на легендата на театъра и киното и дали наистина е обявена за най-възрастната актриса според Гинес.
Модният свят ще бъде силно застъпен. Луиза и Ивет Григорови, Алекс Петканова, Маги Джанаварова, Гергана Райчевска и Гери Дончева са само част от лицата на модния подиум, които зрителите ще видят.


Жени Калканджиева, Антония Петрова и Елизабет Методиева продължават да ни изненадват с горещи теми в коментарното студио. Тази неделя прекрасните дами ще дадат отговор на въпроса - „спасява ли изневярата брака“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Папараци

Мария Илиева признава пред Мария Игнатова - Влюбена съм!

Папи Ханс пред Мария Игнатова: Трябваше да се влюбя 20 пъти, за да разбера какво е любовта!

Фънки: „Бях злобно дете със скучно детство“

Сашо Кадиев и Мария Игнатова създават нов телевизионен жанр - интервю на висока скорост

Мария Игнатова и Андрей Арнаудов - „демонстрация“ в стил „ново 20“