Кино

Хю Джакман тренира боксьор от бъдещето в "Стомана на ринга"

Добави коментар

"Стомана на ринга" - новият футуристичен екшън на Disney, подкрепен от Стивън Спилбърг, чийто първи трейлър вече факт.

"Стомана на ринга" - новият футуристичен екшън на Disney, подкрепен от Стивън Спилбърг, чийто първи трейлър вече факт.

Близкото бъдеще, 2020 година. Боксът между хора отдавна е забранен спорт, а единственото развлечение за тълпата остава по-модифицирана версия на някогашния велик спорт – битката между истински, скъпоструващи роботи. Всичко е роботизирано – репортерите на битките са машини, а ъгълът на всеки боксьор представлява хай-тек контролен център, където треньорите им крещят, нареждат команди и сменят части за следващия рунд.

 

 

Стомана на ринга


Всичко това е част от историята на новия футуристичен екшън на Disney "Стомана на ринга", чийто първи трейлър вече факт. Във филма Хю Джакман играе ролята на Чарли Кентън – промоутър на дребно, който веднъж загубил славата си на велик треньор, сега едва свързва двата края. Малко по малко той започва да сглобява и тренира нова машина, която има пълния потенциал да се превърне в новия световен шампион. В опита си да се завърне в играта Чарли се съюзява със сина си Макс (Дакота Гойо) и, противно на всички очаквания, двамата успяват да създадат перфектния боец. Планът им обръща с главата надолу намеренията на големите играчи в спорта, което води до схватки с всички възможни средства и извън ринга.

 

 

 

 

Стомана на ринга

В главните роли в "Стомана на ринга" са истинските 3 метрови роботи, специално направени за филма. Режисьорът на продукцията Шон Леви разкрива, че чувството да се изправиш пред тези машини наистина всява респект у актьорите по време на снимките. Съвсем наскоро от Disney обявиха, че ще видим "Стомана на ринга" в 3D формат, което още повече вдига нивото на екшъна.

Както и в познатия ни спорт, така и в бокса между роботи, тълпата играе другата важна роля във филма. Тя винаги е там, за да подкрепи своя избраник. В историята на бокса този фактор винаги е повлиявал по съдбоносен начин на борците, за които рингът се превръща в билет за рая или ада. „Играчите се променят, интересът към спорта не – това е едно от основните послания във филма,” разказва героят на Хю Джакман Чарли.    

 

 

 

 

Стомана на рингаС подкрепата на Стивън Спилбърг и актьорски състав, който включва Хю Джакмън, прелестната Еванджелин Лили (сериалът „Изгубени”), както и младият Дакота Гойо, в ролята на Макс, синът на Чарли.

"Стомана на ринга" е едно от очакваните заглавия за следващата есен. С професионалните съвети на легендарния боксьор Шугър Рей Леонард, консултант във филма, битките между 3-метровите машини изглеждат повече от истински.

Премиерата на "Стомана на ринга" е през ноември 2011 г. в IMAX

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хю Джакман , Стомана на ринга , Стивън Спилбърг

Хю Джакман още веднъж ще се превъплати във Върколака

„Стомана на ринга” - бокс между истински роботи в нов проект на Disney

Хю Джакман до роботите от филма ЖИВА СТОМАНА на Comic Con