Сериали Комедии

Градски диваци

4 коментара

Комедията е създадена от сценаристите на сериала „Семейство Симпсън”, а неин продуцент е актьорът и режисьор Мел Гибсън

Complete Savages, 2004,САЩ

Комедиен сериал

В ролите зрителите ще видят Андрю Ейдън, Ерик Вон Детен, Евън Елингсън, Кийт Карадайн, Шон Сипос, Джейсън Доли и Винсънт Вентреска.

Градски диваци

Актьорът, продуцент и режисьор Мел Гибсън („Смело сърце”, „Страстите Христови”, „Апокалипто”) е продуцент на хитовата американска комедия „Градски диваци”. Заедно със сценаристите на сериала Майк Скъли и Джули Тракър-Скъли, които притежават множество награди „ЕМИ” за сценарии на комедийни сериали, през 2004 година решават да работят по напълно нов комедиен сюжет, който да съчетава естествен хумор, тийнейджърски неволи и родителски грешки в една комедия на ситуациите. Сериалът разказва за живота на американски пожарникар, който се опитва да отглежда сам петимата си синове – тийнейджъри.  В продължение на половин час зрителите ще видят как един самотен баща ще се опита да се справи с петимата си неконтролируеми млади мъже, с тяхното отглеждане и възпитание.

Градски диваци

Семейство Севидж не е обикновеното американско семейство. Ако бащата се ръководи от житейското мото „Всичко тече”, а пет подрастващи хлапета живеят сами под един покрив, вероятността да бъдат нормални е една на милион. „Градски диваци” показва какво се случва, когато мъже на различна възраст живеят сами, без нито една жена, която да им показва как всъщност трябва да се държат.

Градски диваци

Градски диваци

Градски диваци

Градски дивациГрадски дивациГрадски дивациГрадски дивациГрадски диваци

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски диваци , Мел Гибсън

Петъци с Мел Гибсън по bTV Action през юни

„Как прекарах лятната ваканция” - всичко за филма

Мел Гибсън влиза в затвора в КАК ПРЕКАРАХ ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ

В програмата: