Лица За звездите

Годжи: Не бях танцувал досега, странно, че се получава нещо

Добави коментар

"Шоуто на Слави", първо, е шоу, второ, е коректив на всяка една власт в България, категоричен е музикантът и участник в Dancing Stars
"Шоуто на Слави", първо, е шоу, второ, е коректив на всяка една власт в България, категоричен е музикантът и участник в Dancing Stars
 


ГоджиГеорги Милчев-Годжи е едно от любимите лица в "Шоуто на Слави". Какво би правил, ако не беше предаването, каква музика обича, на кой концерт е бил последно, би ли станал водещ и какъв човек е Слави. На тези и на още ваши въпроси Годжи отговори така:

Dancing Stars и/или "Шоуто на Слави"


Dancing Stars е предизвикателство, което ме научи на много неща, но "Шоуто на Слави" е мой дом. Не бях танцувал досега, странно, че се получава нещо. Трудно ми е да преценя дали ми харесва, защото е много натоварващо. Забавно е, най-малкото. Приемам го като част от шоуто. Моят фаворит е Бианка Панова. Разликата между нея и нас, всички останали, е в пъти.

Ако не беше музиката...

Мога да ви кажа какво бях преди – бях тонрежисьор в радио "Астра" в Плевен. Или бих се занимавал като баща ми с търговия. Бих продавал изобразително изкуство и антиквариат – колкото повече остарява, толкова по-скъпо става, няма срок на годност и не се разваля.

За Слави


Слави е добър човек за наше най-голямо щастие. Може би и за негово. Като водещ смятам, че – както и ще да прозвучи – е велик. Наблюдавам и други водещи и виждам каква е разликата. Имали сме "Лице на заем" по време на един друг форма и общо взето се вижда. Като продуцент мисля, че е доста умен и находчив.

Игра на думи
  • Китара – Бас.
  • Книга – Сърцата на тримата (Джек Лондон – бел. ред.)
  • Легло – С коя? (смее се)
  • Обувки – Веднага се сещам, но ще е реклама.
  • Шоу - Къци Вапцаров (смях)
  • Слави – Пичага.
  • Годжи – Той пък що да не е пичага?
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"