Предавания Поредици

Най-странните домове в света

Добави коментар

„Най-странните домове в света” отвежда зрителите в някои от най-странните и необикновени къщи по света. Във всеки 25-минутен епизод ще разберете как собствениците живеят в тези нестандартни домове, докато проследяваме тяхното ежедневие.
Рут Ингланд, водеща на „Най-странните домове в света”„Най-странните домове в света” отвежда зрителите в някои от най-странните и необикновени къщи по света. Във всеки 25-минутен епизод ще разберете как собствениците живеят в тези нестандартни домове, докато проследяваме тяхното ежедневие. Предаването обещава да завладее зрителите с поглед към някои от най-неконвенционалните къщи в днешно време и семействата, които ги наричат свой дом.

В първия сезон на поредицата Рут ще ни покаже къща от истинско дърво в тропическия рай на Коста Рика, шведски фар и удивителна енергоспестяваща къща в Индонезия.


За водещата:

Рут Ингланд, водеща на „Най-странните домове в света”, винаги е имала страст към пътешествията. След колежа, тя прекарва няколко месеца с племето Ибан в борнейската джунгла. През това време тя потъва в селския живот, спейки в традиоционна дървена дълга къща с 47 членове на племето. Рут е родена в провинциалното селце Уорчестършайър, Англия, и е била водеща на много популярни британски и американски предавания.

От 4 април, всеки понеделник, двойни епизоди, 22:00
(Повторение, всяка неделя, 17:15 и 22:00)
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Най-странните домове в света

Fine Living Network през месец юни