Актуално Какво ще се случи...

Финалът на „Случаите на Поаро“ - последният сезон на сериала, само по Diva Universal

Добави коментар

Прочутият белгийски детектив и неговите “малки сиви клетки” са към края на пътя си с премиерата на сезон 13 на „Случаите на Поаро“ по Diva Universal в четвъртък, 22 май, в 21:00 часа.

Прочутият белгийски детектив и неговите “малки сиви клетки” са към края на пътя си с премиерата на сезон 13 на „Случаите на Поаро“ по Diva Universal в четвъртък, 22 май, в 21:00 часа. Всеки четвъртък в 21:00 часа ще се излъчва по един епизод, като сезонът ще продължи и през юни.

Случаите на Поаро

Последният сезон включва 5 епизода – финални адаптации на епичния сериал с участието на Дейвид Съчит. В тези популярни прощални изпълнения ще видим отново старите приятели Ариадни Оливър (Зои Уонамейкър) и капитан Хейстингс (Хю Фрейзър).

Случаите от финалния сезон включват мистериозна игра на убийство, която неочаквано се превръща в реалност, и смърт с политически последствия в навечерието на Втората световна война. Но, най-напред Поаро трябва да разреши един от най-известните си случаи – убийство в Ориент експрес.

Случаите на Поаро

Известната английска телевизионна драма „Поаро”, създадена по романите на Агата Кристи и излъчвана между 1989 и 2013 година, показва случаите на белгийския детектив Еркюл Поаро, който с помощта на своите “малки сиви клетки” помага на полицията да разкрие загадките от 30-те години на миналия век. За ролята си на детектив Поаро актьорът Дейвид Съчит получава много награди и номинации, включително номинация за Телевизионната награда на Британската академия (BAFTA).

Случаите на Поаро

След 25-годишна добросъвестна детективска дейност белгийският герой на Дейвид Съчит наближава края на своята кариера с последните четири истории на Агата Кристи.

Петият епизод от сезон 13, озаглавен „Завесата: Последният случай на Поаро” (Curtain: Poirot's Last Case), е много емоционален, тъй като в последния си случай прочутият детектив трябва да мобилизира сетните си сили и да пришпори своите “малки сиви клетки” до краен предел в битка със своето възмездие.

Случаите на Поаро

Не пропускайте финалния сезон на „Случаите на Поаро“, чиято премиера ще се състои по Diva Universal в четвъртък, 22-ри май, в 21.00 часа. Всеки четвъртък в 21:00 часа ще се излъчва по един епизод, като сезонът ще продължи и през юни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Случаите на Поаро