Актуално Какво ще се случи...

Елен Колева ще води кулинарното състезание Lord of The Chefs по bTV

Добави коментар

Елен Колева ще бъде водеща на кулинарното телевизионно състезание Lord of The Chefs по bTV. Предаването ще започне през март и ще се излъчва два пъти седмично
Елен Колева ще води кулинарното състезание Lord of The ChefsЕлен Колева ще бъде водеща на кулинарното телевизионно състезание Lord of The Chefs по bTV. Предаването ще започне през март и ще се излъчва два пъти седмично в праймтайма на телевизията, в продължение на 3 месеца.

Актрисата Елен Колева, която има зад гърба си редица роли в късометражни и пълнометражни филми, а през 2007 г. бе обявена за най-добра българска актриса за участието си във филма „Шивачки”, бе специален гост в „Тази сутрин” по bTV. Тя обясни, че целта на шоуто е да представи кулинарията като изкуство. „Не става дума за това как се прави, например, миш-маш, а за неща, които са истински постижения в кулинарията”, допълни тя.

Това е и причината интерес към шоуто да проявят толкова много хора. Желание да демонстрират своето готварско майсторство в Lord of The Chefs заявиха близо 10 000 участници. Само 150 от тях обаче стигнаха до телевизионния кастинг.

Водещата Елен Колева


Водещата
Елен Колева разказа, че сред най-любопитните кандидати е французин, който е живял във Великобритания и е бил главен готвач на турнетата на Металика, AC/DC, Джипси Кингс, Мадона, Лени Кравиц, а впоследствие се е преместил да живее в едно българско село. На кастинга с е явил и турчин – личен готвач на бивш турски президент, както и индиец, който има индийски ресторант. Освен професионални готвачи, своите умения в кухнята са показали и любители-кулинари с интересни професии – волейболистка, инженер, криминолог.   

Пред зрителите на bTV Елен разкри още, че Lord of The Chefs ще се снима извън София. Кое е мястото обаче, водещата не пожела да издаде. „Това е точното място”, бе единственият ѝ коментар.

Снимки: Всичко за жената, btv
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Елен Колева , Lord of The Chefs

Eлен Колева е първият звезден участник във втори сезон на “Фермата” по bTV

Отново заедно: Елен Колева и Александър Найденов се събраха отново

Елен Колева: Обичам Александър и не го крия

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

„Търси се…” с Елен Колева и Александър Найденов – тази събота от 11:00 часа по bTV