Актуално В програмата

Екзотична Япония срещу Дивия Запад във втората седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Добави коментар

Втората седмица на емблематичната за филмовия канал KINO NOVA кампания „Великият понеделник“ ще предложи на запалените киномани истински напрегната битка.

Втората седмица на емблематичната за филмовия канал KINO NOVA кампания „Великият понеделник“ ще предложи на запалените киномани истински напрегната битка. За любовта на зрителите ще се надпреварват две впечатляващи класики в два различни жанра – „Мемоарите на една гейша и Великолепната седморка“. Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат в понеделник от 21.00 ч. на специалния сайт.


За драматичната история на едно бедно момиче, превърнало се от слугиня в една от най-желаните гейши в квартала на удоволствията Гион, разказва драматичната лента на Роб Маршал „Мемоарите на една гейша“. Продадена от баща си за слугиня, Саюри ще бъде принудена да изучи древния занаят. Въпреки униженията, лишенията и сблъсъка с коварни съперници, момичето ще намери място сред най-търсените жени в професията. Възможно ли е обаче да постигне истинско щастие и да бъде с мъжа, когото обича?

 

Добави описание


Страстите се разгарят и втората седмица на „Великият понеделник“ ще предизвиква челен сблъсък на жанрове - любителите на драми, които биха искали да гледат „Мемоарите на една гейша“, ще се изправят срещу почитателите на Дивия Запад. Второто предложение във „Великият понеделник“ е уестърнът на Антоан Фукуа „Великолепната седморка“, в който Дензъл Уошингтън, Крис Прат и Итън Хоук застават рамо до рамо. Действието се развива през 80-те години на 19 век. Роуз Крийк е обсаден от корумпиран индустриалец, а местните са масово избивани. Гражданите обединяват сили и търсят начин да защитят своята земя, а към тях ще се присъедини и ловецът на глави Сам Чизъм.

 

Добави описание

 

Ще бъде ли спасен минният град или изненадващо справедливостта няма да възтържествува?
Почитателите на седмото изкуство могат да избират своя фаворит както на сайта, така и през Facebook страницата на канала. Филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 13 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

 

Двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Великолепната седморка , Мемоарите на една гейша