Лица За звездите

Екипът на Слави медитира по 30 минути на ден

1 коментар

Слави Трифонов записа екипа си на йога, за да се справи с огромното напрежение по времето на задаващото се в края на този месец презокеанско турне на „Ку-ку бенд”.

Екипът на Слави медитира по 30 минути на денСлави Трифонов записа екипа си на йога, за да се справи с огромното напрежение по времето на задаващото се в края на този месец презокеанско турне на Слави и „Ку-ку бенд”.

Йогата калява духа на човек и развива най-вече чувството на себепознание. Не искам хора, които да изпадат в депресия и да не могат бързо да се вземат в ръце”, коментира хрумването си за йогистките курсове Слави Трифонов.

Половин месец преди турне на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд” в САЩ и Канада билетите за концертите в Ню Йорк, Чикаго и Монреал са напълно разпродадени.

Поради огромния интерес организаторите и екипът на Слави реши да обявят три допълнителни концерта за тези градове, казаха организаторите от „София мюзик ентърпрайсис”.

За Ню Йорк допълнителният концерт ще се състои на същата дата, 25 септември, само че малко по-рано – от 18,00 ч, в същата зала – The Manhattan Centre.

В Чикаго допълнителният лайв ще бъде на 29 септември от 20,00 ч, един ден преди първоначално обявения на 30 септември в същата зала – Congress Theater.

В Монреал допълнителният концерт ще се проведе отново на 5 октомври, но в по-ранен час – от 17,30 в същата зала – Salle Andre-Mathieu.

Турнето на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд” предизвика голям интерес сред сънародниците ни отвъд океана, а подготовката около организацията му кипи с пълна пара.  

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"