Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.95 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

На Санджар правят операция, но той все още не може да ходи. Вижте още какво ще се случи в еп.95 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 25 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 94 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар най-сетне е в болницата, но той и Наре разбират ужасна новина, че му предстои сложна операция, но въпреки това, не е сигурно, дали ще може да ходи.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 95 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 25 ноември 2022 по Diema Family.

Халисе и семейството ѝ научават, че Санджар е паднал от скалата.

Сестрата на Акън се чуди, дали брат ѝ е живи или не?! Тя му оставя съобщение, в което го пита, ако е жив да ѝ се обади, за да знае какво да прави, да убие или не Санджар. Тя получава отговор, но все още се съмнява, че Акън е жив.

На Санджар му правят операция, но той все още не може да ходи.

Гедиз докарва Халисе в имението и я моли да не плаче, като ѝ обещава, че ще намери Санджар и съобщи хубави новини.

Камерата ни показва Елван в хамама, която си спомня, как разбра, че Яхия и е изневерил с Дуду и днешния разговор, който чу в двора в къщата Наре между Яхия и Дуду.

Гюлсие и Мелек влизат в хамама и казват на Елван, че тъй като много се е забавила, те са се притеснила за нея и са дошли да ѝ правят компания… Мелек им казва, че ще се върне, защото си е забравила шампоана и след малко се връща с Айше и казва, че баба ѝ и леля ѝ плачат отвънка. Айше им обяснява, че като отворила вратата, видяла леля Халисе да плаче на рамото на Гедиз, а сега и Зехра. Елван и Гюлсие бързо излизат от хамама.

В този момент пристига Наре, която е изненадана от колата на Гедиз в двора на имението.

Действието се връща в хола на къщата, където Зехра казва на Елван, че брат ѝ се хвърлил с Акън от скалата. Камерата ни показва Мелек, която влиза в стаята.
-Вие също ли знаете? – пита тя и отива при баба си и леля си.
-Татко е паднал, но се кълна, той е жив! Мама каза, че той е добре, така че, бабче, моля те, недей да плачеш – бърше сълзите на баба си Мелек. -Не се притеснявайте с татко всичко е наред! - успокоява ги Мелек като целува и прегръща леля си. Халисе плачейки прегръща внучка си.
-Мамо! Виждайки Наре, Мелек хуква към майка си и ѝ обяснява, че баба ѝ и леля ѝ са разбрали за баща ѝ, но тя нищо не им е казала.
-Аз се досещам, кой е казал – казва Наре, поглеждайки Гедиз, който спокойно си седи на креслото.

Халисе моли Наре да ѝ каже, че със Санджар всичко е наред. Наре ѝ казва, че точно за това е дошла, а също така и да им каже, че полицията повече не търси Санджар .

-Той е свободен! – казва Наре, като гледа Гедиз право в очите. -Сега той е в болницата и го преглежда един от най-добрите лекари в Турция.

Действието се пренася в болницата, където Зехра започва работа и моли главният лекар да му асистира в първата операция, за да се учи от него, защото иска да стане добър неврохирург, а както се досещате, това е операцията на Санджар .

В болницата пристигат и близките на Санджар.

Халисе не може да се нарадва на сина си, че е жив, а Яхия казва на брат си, да се оправя по-бързо, а той ще се погрижи за семейството.

Санджар поглежда Елван, която е много тъжна, а след това брат си и казва: - Върни се вкъщи! С теб ще поговорим по-късно!

В стаята влиза Зехра и им казва, че трябва да си тръгват, защото ще подготвя пациента за операция.

-Трябва да ми го оставите, за да се по-забавляваме – добавя Зехра.
-Наре, ти недей да ревнуваш! – казва Санджар, а останалите се смеят…

Всички излизат, но Наре остава и моли лекарката да им даде 5 минути. Сестрата на Акън и Наре явно не се познават.

Наре каза на Санджар, че има видео съобщение за него. Мелек казва, че го чака да се върне и много го обича… и още много мили неща, които просълзяват Санджар.

-Аз за вас ще умра! – казва Санджар.
-Ти само се оправяй и ще бъдем заедно – обещава му Наре.
Действието прескача след 40 дни.
Линейката докарва Санджар в инвалидна количка в имението.
Мелек изкача от къщата и се хвърля да прегръща и целува баща си. Халисе благодари на Наре, че се е грижила за сина ѝ.

Камерата ни показва сестрата на Акън.

-Мелек, запознай се, това е докторката, която излекува баща ти – казва Наре.
-Значи, вие сте излекували баща ми? – пита Мелек.
-Не, моя професор, а аз съм тук, за да наблюдавам как върви възстановяването на баща ти- отговаря тя.

Настаняват Санджар в стаята на дядо му, а Зехра иска да го прегледа и вади някакви игли. Тя му казва, че вече знае, ако чувства нещо трябва да каже 10, ако не 0. Наре го държи за ръка.

-0, 0, 0… Вижте за 40 дни нещо не се е променила, операцията с нищо не е помогнала. Кажете нещо? – ядосва се Санджар.
-г-н Санджар възстановяването ще бъде дълго – отвръща Зехра.

Наре излиза в салона, къде чака Халисе, тя я пита, дали има промяна, а Наре тъжно върти глава.

Наре излиза навън, а Халисе тръгва след нея. Наре ѝ казва, да си излее душата и да я обвини, че тя е виновна за състоянието на сина ѝ, а не да мълчи 40 дни.
-Искаш ли да ти кажа, какво чувствам? Половината от мен, говори, че преди години ти скочи от скалата, заради Санджар, а аз бях не справедлива с теб, затова не трябва да те обвинявам, но майчината част, казва, че аз не съм раждала син, за да пада от скалата, заради момиче. Аз знам, че ти ще си дадеш и живота за Санджар, но неговата болка лежи, като камък на сърцето ми. Бъди внимателна Наре, защото майката в мен, ти е много ядосана.
-Вие мислите, че аз не се ядосвам на себе си?! Аз изпуснах Акън и не мога да се справя с гнева си и не мога да си простя за това. Аз много обичам сина ви, но също така съм ме много ядосана, защото ако не беше завлякла Акън, за да го убие там… Наре млъква, защото вижда докторката да излиза от къщата. И тихо довършва, че за щастие Акън е избягал и синът ѝ не е убиец.

Зехра се приближава към тях и им казва, че професорът е назначил физиотерапия и има малък шанс Санджар да се оправи.

Вечерта Зехра се прибира в къщата на Менкше, където е отседнала и отново се обажда на Акън, като му оставя гласово съобщение, в което го моли, ако е жив да ѝ се обади, защото е чула от разговора на Халисе и Наре, че е избягал, но повече не е могла да чула. За да знае какво да прави, дали да убие Санджар или не.

След малко получава съобщение: Остани и чакай да се появя!

Захра се чуди, дали това е Акън.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...