Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.83 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Състоянието на Мелек е критично, Санджар и Наре я карат в болницата, но за съжаление лекарите се съмняват дали дъщеря им някога ще се събуди. Вижте още какво ще се случи в еп.83 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 9 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 82 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Акън с помощта на Менекше стига до стаята на Мелек и е на крачка да отвлече Мелек, но дали ще успее?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 83 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 ноември 2022 по Diema Family .

Състоянието на Мелек е критично, Санджар и Наре я карат в болницата, но за съжаление лекарите се съмняват дали дъщеря им някога ще се събуди.

Планът на Менекше успява! Тя заплашва Гюлсие, която не разкрива пред останалите, че Менекше е в съюз с Акън и Кахраман.

„Дъщерята на посланика“, еп.84 (Diema Family)  - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.84 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар се моли и обещава, че ще пусне Мелек и Наре да заминат, ако дъщеря му остане жива. Гюлсие е на крачка да разкрие какво знае....

Действието продължава от предната серия. След като Халисе помоли Наре да нанесе къната на Айше. Елван я подканя да го направи. Наре придружена от Елван става от масата и се приближава до Айше и Каврук.

Наре започва обряда.

Атике казва на дъщеря си да погледне, че Наре провежда обряда, при това, че те не са се развели със Санджар.

-Мамо, престани, аз и без това съм притеснена!
-За какво, нали даде дъщеря им на Акън?

-Мамо, аз не успях! Акън е все още в къщата!

-О, Боже – започва да се вайка Атике.

След като приключва с церемонията, Наре ядосана влиза в къщата, а Санджар тръгва след нея. Те минават покрай Менекше и Атике.

-Те ще видят Акън, това е нашият край! – отбелязва Атике.
-Наре, добре ли си? – пита Санджар.

Камерата ни показва Акън, който държи Мелек на ръце и не знае какво да прави, чувайки гласа на Санджар.

-Аз вече не издържам! Моля те, позволи ми да замина за Швейцария! Санджар ѝ отговаря, че не може да го направи.

Наре му казва, че заслужава да живее с детето си, а не с него. Санджар казва, че това е вярно, защото знае, че не иска да живее така. Той е планирал да убие Акън и да я остави да живее свободно и ако го намери ще го отправи в ада. Наре му отвръща, че отива при дъщеря си.

Наре влиза в стаята, Мелек е на леглото, а виждаме, че Акън се крие зад вратата. Санджар влиза в стаята след Наре, но ми е чудно как пък нито един от двамата не затвори тази врата?!

Санджар иска да каже на Наре, че като намери Акън, но тя го прекъсва, като му казва, че не може да го намери и тя заради този негодник не може да се махне от тук…

Санджар поглежда към Мелек и вижда, че устата на дъщеря му са посинели.
-Защо устата на Мелек са посинели? – пита Санджар.
-Какво?

Санджар се опитва да я разбуди. Наре навежда главата си, за да разбере дали диша и отбелязва притеснено, че въобще не усеща диханието ѝ, а Санджар проверява пулса на дъщеря си и казва, че почти не се усеща.

Той взема Мелек на ръце, придружен от Наре излизат от стаята, без да забележат Акън, чието отражение дори се виждаше в огледалото.

Тичешком Наре блъска гостите, за да направи път на Санджар, който също тичешком носи дъщеря си.
Гюлсие поглежда към Менекше и Атике.

Всичко гости излизат след Санджар и Наре. Излизайки пред портите на имението, Санджар вижда, че охраната също е приспана и забелязва, че до всеки има чаша.

-Мелек, пи ли от лимонадата? – провиква се Санджар. Елван му прави знак с глава. -Боже мой! – казва Санджар и бързо потегля с колата си.

Мюге проверява един от заспалите и казва, че някой е добавил сънотворно в напитките на охраната.

-Боже, тя е толкова малка и не е понесла дозата – казва Каврук.

Атике казва на дъщеря си, защо е добавила толкова много сънотворно, те са трябвали да я приспят, а не да я убият. Менекше казва на майка си да не говори така и ѝ казва да тръгне с нея, за да изведат Акън от къщата, докато никой не го е видял. Гюлсие тръгва след нея.

Менекше казва на Акън да тръгва, докато никой не го е видял. Излизайки от стаята пред тях застава Гюлсие. Тя започва да вика за помощ, но Атике я ударя с една ваза и Гюсие пада на пода в безсъзнание

Менекше започва да вика за помощ, като казва, че някой се е опитал да отвлече Мелек и Наре и Санджар са я закарали в болницата, а охраната е в безсъзнание пред портите. Всички мъже тръгват към портите на имението.

Кахраман и Неждет остават последни и тогава Акън се показва пред тях. Кахраман ядосан пита Акън, дали е искал да отвлече детето? Менекше заплашва Кахраман, че ще каже на Санджар, че той е скрил Акън и му казва да изведе Акън, защото Гюлсие е видяла всичко и това ще е нейният край!

Действието се пренася в колата, където Наре казва на Санджар, че няма да успеят, защото пулсът на Мелек почти не се усеща.

Санджар казва, че ще се обади на бърза помощ, за да ги пресрещне по пътя. След малко Наре казва, че не усеща пулса на Мелек. Двамата молят тепаният ангел да се държи. В този момент виждат линейката… Парамедиците ги питат какво се е случило, а Санджар им казва, че някой ѝ е дал сънотворно.

Наре и Санджар се държат здраво един за друг и безпомощно гледат, докато лекарите се борят за живота на дъщеря им.

Когато лекарят им казва, че пулсът на Мелек се е възстановил, двамата се прегръщат силно.
В имението Елван се опитва да се свърже с Наре или Санджар, но никой не вдига. На Халисе ѝ прилошава.
Гедиз пита, чий са колите пред имението и спира пред тази на Акън и разбира и казва пред всички, че Акън е бил в имението!

Елван пита Атике, къде е Менкше, а тя ѝ отговаря, че и е прилошало и е в стаята си с Гюлсие.

Гедиз казва на жените да останат в имението, а те ще потърсят Акън, но той не знае, че благодарение на Кахраман, Акън е вече извън имението.

Неждет взема Гюлсие, която е вързана и със запушена уста и завлича в банята.

Яхия получава sms от Менкеше, която му пише, че знае, че е изневерил на Елван с Дуду и ако не дойде в стаята ѝ ще разкаже всичко на Елван.

Яхия веднага отива и вижда там и Дуду. Менекше пита Яхия, дали ще остави Елван, а той ѝ отговаря, че това е негова работа. Менекше предизвиква Дуду, като казва, че Яхия само се е развличал с нея Дуду и Яхия се карат.

Разбираме, че Менекше е записала разговора им, за да може да изнудва Гюсие, като ѝ казва, че нейната сестра се опозорила и ако тя каже за Акън, то тя ще разкаже за Дуду, а Елван ще загуби Яхия.

Действието се пренася в болницата, където лекарят казва на Санджар и Наре, че за съжаление са дали голяма доза сънотворно за толкова малко дете и трябва да са готови за всичко – може да се събуди, но може и да не се събуди. Остава само да се молят!

Телефонът звъни, а Наре казва на Санджар, че това е сигурно Елван, която се притеснява и му казва, че ще ѝ каже, че с Мелек всичко е наред.

Санджар подава телефона на Наре, а тя с бодър глас казва, че с Мелек всичко е наред! Чакат да се събуди! А след това добавя, че лекарят е казал, че може и да не се събуди.

Наре се срива, а Санджар я хваща за ръка и ѝ казва, че не трябва да 
плаче, а двамата трябва да са силни, заради Мелек. Дъщеря им не може да 
си оти...
Наре се срива, а Санджар я хваща за ръка и ѝ казва, че не трябва да плаче, а двамата трябва да са силни, заради Мелек. Дъщеря им не може да си отиде, защото е дете от легендата.

Санджар и Наре се молят за Мелек.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...