Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.84 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар се моли и обещава, че ще пусне Мелек и Наре да заминат, ако дъщеря му остане жива. Гюлсие е на крачка да разкрие какво знае. Вижте още какво ще се случи в еп.84 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 10 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 83 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Състоянието на Мелек е критично, Санджар и Наре я карат в болницата, но за съжаление лекарите се съмняват дали дъщеря им някога ще се събуди.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 84 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 ноември 2022 по Diema Family .

Санджар се моли и обещава, че ще пусне Мелек и Наре да заминат, ако дъщеря му остане жива.

Гюлсие е на крачка да разкаже това, което знае, но…

Яхия предлага на Кахрама да му купи акциите.

Текст от potv.bg
Санджар се моли и обещава, че ако Мелек остане жива, ще ги пусне с майка ѝ да заминат, ще се откаже от настойничеството…-Раздели мен с дъщеря ми, но н...

Санджар се моли и обещава, че ако Мелек остане жива, ще ги пусне с майка ѝ да заминат, ще се откаже от настойничеството…

-Раздели мен с дъщеря ми, но не разделяй, Наре от дъщеря ѝ – продължава с молитвите Санджар.
Действието прескача на другия ден в къщата на Кахраман. Виждаме как Кахраман ядосан ходи напред – назад, затова, че Акън е посегнал на малката Мелек….

Яхия се обажда на Кахраман и му казва, доволен ли е, че Мелек още не се е събудила, и го лъже, че Санджар се е прибрал от болницата и го е набил. Кахраман се оправдава, че не е докосвал момичето. Яхия му казва, че всичко му е дошло до гуша, затова продава акциите си и му предлага да ги купи, ако ли не ще ги предложи на Гедиз.

Кахраман му казва, да не ги предлага на Гедиз, защото ще намери пари, за да ги купи…

Разбираме, че Яхия, Каврук и Санджар са се разбрали, че уж продават акциите на Кахраман, но документите ще бъдат заверени от фалшив нотариус, за да вземат парите на Кахраман, а след това, за да му ги върнат, той трябва да им признае, къде крие Акън.

Текст от potv.bg

Действието се премества в имението на Санджар, където всички са тъжни и очакват нови от болницата. Халисе настоява Елван да се обади на Санджар, за да разбере, как е Мелек?

Действието се премества в болницата, където Наре и Санджар се държат за ръце, като бдят над дъщеря си.

Санджар дърпа ръката си, за да вземе телефона, а Наре му казва, да не пуска ръката ѝ. Санджар пуска телефона на високоговорител и отново хваща ръката на Наре.

-Санджар, нашето слънце, отвори ли очи?

-Не, Мелек спи, като ангелче – отговаря Наре плачейки.

-Моля те, не плачи! – казва Санджар.

-Приятелко, ти плачеш ли? Недей така, тя спи като ангелче и ще се събуди като ангелче. Давам ти дума! Елван винаги е права! – опитва се да я успокои Елван.-

Тя ще се събуди! Елван е права! – казва Санджар.

Халисе казва на Елван да включи на високоговорител телефона си и казва, че след като внучката ѝ се събуди, тя ще принесе в жертва 7 овена. В същото време Санджар се сеща какво е обещал, че ще ги пусне да си тръгнат, ако Мелек се събуди и казва, че се надява, че Господ ще чуе молитвите им.

Текст от potv.bg

Камерата ни показва Гюлсие, която храни кокошките, но не е на себе си. Елван отива при нея и я пита, какво прави, храни кокошките, зрънце по зрънце, за да не затлъстеят ли? Елван я поглежда в лицето и я пита, плака ли е?

Гюлсие започва да плаче, а Елван я прегръща и ѝ казва, че Мелек ще се събуди и върне при тях. Елван вижда, че Гюлсие има голяма цицина на главата и я пита, какво е станало, а тя плачейки ѝ казва, че се е ударила в шкафа.
Текст от potv.bg

Действието се връща в болницата, където Наре казва на Санджар, че жената от Черна гора им е казал, че нещо не им стига, а той казал, че сигурно става дума за Мелек.

-Тя нямаше да го каже, ако Мелек няма да се събуди – заявява Наре.
-Мелек ще се събуди! Ние може, никога да не станем едно цяло, но Мелек ще се събуди – казва Санджар.
-Заклеваш ли се?! – пита Наре, а той ѝ отговаря, че да, нали тя е тяхна дъщеря и ще бъде много щастлива.

В този момент Мелек се събужда. Санджар и Наре щастливия я целуват и прегръщат. Санджар казва, че съобщи на лекаря, а след това обади вкъщи.

Текст от potv.bg
Адвокатът на Санджар се обажда и му казва, че е намерил доказателства и няма да дадат настойничеството на г-жа Наре.  -Ние ще дадем настойничеството н...

Адвокатът на Санджар се обажда и му казва, че е намерил доказателства и няма да дадат настойничеството на г-жа Наре.

-Ние ще дадем настойничеството на Наре! – казва Санджар.
Санджар се обажда на Гедиз и му казва, че Мелек се е събудила, а след това го пита, дали иска да си върне бизнеса?
Санджар се обажда на Гедиз и му казва, че Мелек се е събудила, а след това го пита, дали иска да си върне бизнеса?

Гюлсие отива в кухнята, където са Айше и Дуди, и казва на Айше, дали знае какво прави Дуду, че се среща с Яхия и казва на Дуду, че ако нещо се случи с Мелек ще я изгори със собствените си ръце.

Гюлсие признава, че не я интересува какво ще стане със сестра ѝ (Дуду), но не може да каже истината, защото Елван ще умре като разбере.
Текст от potv.bg
Дуду вижда Яхия с Елман и му казва, че иска да говори с него. Яхия ѝ казва, че по-късно. Дуду му отговаря, че иска сега.

Елван ги гледа подозрително и тъкмо да каже нещо, когато получава sms от Санджар, който ѝ пише, да готвят овните, а след това ѝ снимка на Мелек.

Текст от potv.bg
Елван щастлива започва да вика, че Мелек се е събудила и показва снимката на Халисе, всички в имението са щастливи от новината, освен Менекше.
Елван щастлива започва да вика, че Мелек се е събудила и показва снимката на Халисе, всички в имението са щастливи от новината, освен Менекше.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...