Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.58 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Менекше съобщава на Мелек, че ще си има братче, а момиченцето изпада в шок и… изчезва. Вижте още какво ще се случи в еп.58 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 05 октомври 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 57 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар изненадва Наре с последното си решение.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 58 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 05 октомври 2022 по Diema Family .

Гюлсие предлага на Халисе да наемат Локи да работи в имението.

Междувременно ужасният план на Менекше успява и тя съобщава на Мелек, че ще си има братче. Момиченцето изпада в шок, но докато пристигне помощ, то вече е изчезнало. Всички отчаяно се опитват да намерят Мелек…

„Дъщерята на посланика“, еп.59 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.59 (Diema Family) - какво ще се случи...

Гедиз научава много късно, че Мелек е изчезнала и когато излиза, за да я търси… пред него застава Мелек придружена от Кахраман. Вижте още какво ще...

На закуска Гедиз пита Мелек за какво толкова се е замислила и ѝ предлага, че ако му каже, ще ѝ даде 50 лири. Мелек му отговаря, че за 100 ще му каже. Гедиз ѝ дава парите, а Мелек му отговаря, че се чуди, как да накара майка си и баща си да се оженят. Чувайки това, Гедиз си взема парите от Мелек, като казва, че е против сватбата, а Мюге взема парите от брат си и ги дава отново на Мелек, като я пита, защо иска родителите ѝ да се оженят.

-Защото искам братче или сестриче, но за това мама и татко трябва първо да се оженят – отговаря Мелек и предлага на Гедиз, ако ѝ помогне те да се оженят, тя ще му върне 100 лири, дори ще му даде и джобните си пари.

В този момент пристига Наре, която казва на дъщеря си, че трябва да остане още час в къщата на Гедиз, защото има важно съвещание, а след това ще отидат в съда.

Гедиз тръгва след нея, като ѝ казва, че явно още не се е отказала от работата си. Ядосана Наре му отвръща, че в съда не може да се яви като безработна, защото благодарение на него, Санджар иска да ѝ взема Мелек.

Наре ядосана казва на Гедиз, че двамата с приятеля си, по никакъв начин не могат да я задържат тук, дори и да я вържат, тя ще намери начин да се измъкне и замине с дъщеря си.
Яхия, който е заплашен от Менекше, че ще разкаже на Елван за Дуду, ако не доведе Мелек, пристига в къщата на Гедиз и казва, че е дошъл да вземе Мелек, защото иска да направи изненада на Елван и след 30 минути ще я върне.

Действието се пренася на пристана на Кахраман, където Кахраман казва на Гедиз и Санджар да кажат на Наре, че той е изпълнителният директор. Наре му отвръща, да не се притеснява, защото след няколко дни си заминава, защото е говорила с адвокат и Санджар надали ще получи попечителството, защото Менекше е бременна.

-Аз също говорих с адвокат и ти също, няма да получиш настойничеството, защото си родила Мелек в психиатрична клиника – казва Санджар.
-Това ли ще направиш? – пита Наре.
-Не трябва да дърпаш лъва за опашката, защото може да те ухапе. Аз те предупредих, че ще стана много лош човек, ако си тръгнеш! – отговаря Санджар.

В този момент се обаждат на Санджар, за да му кажат, че лекарят е казал, че Акън е вече добре. Санджар се обажда на Каврук и му казва да вземе и предаде Акън на полицията.

Разбираме, че Кахраман се е срещнал с Акън и му е предложил, 
че ще го измъкне, а в замяна на това иска 10 милиона от него. Акън му 
казва, че ще му...
Разбираме, че Кахраман се е срещнал с Акън и му е предложил, че ще го измъкне, а в замяна на това иска 10 милиона от него. Акън му казва, че ще му даде 5 милиона, но ако отвлече Наре, ще му даде още 5.
Наре и Санджар излизат, за да отидат в съда, а отвънка Санджар моли 
Наре, да не го кара да съсипва всичко,  да се закълне, че няма да 
замине. Наре...
Наре и Санджар излизат, за да отидат в съда, а отвънка Санджар моли Наре, да не го кара да съсипва всичко, да се закълне, че няма да замине. Наре му отговаря, че Мелек е у Гедиз и ще ходи да я вземе, а след това ще се видят в съда.

Гюлсие предлага на Халисе да вземат на работа Локи. В същото време Яхия пристига с Мелек и изпраща съобщение на Менекше, че са пред вратата.

Менекше излиза, а Мелек изплашена се скрива зад Яхия, като я пита, какво прави тук, нали си беше отишла.

-Да, но баща ти ме върна и ми казва: „Менекше, след като носиш моето дете, вие ще бъдете до мен“

-Ти ще имаш дете? – пита изненадана Мелек.
-Да, искаш ли, да кажеш прекрасната новина на майка си? Тя ще се зарадва, че дъщеря ѝ ще си има братче?! – пита доволна Менекше.

Яхия казва на Менкеше да спре!

-Няма да спра, тези двете откраднаха мъжа ми и нека да знаят на кой принадлежи! Санджар е баща на моето дете, а не само на теб – отвръща Менекше.
Мелек стиснала ръцете си в юмруци, трепереща… изпада в шок.

Яхия притеснен бързо тича да извика Елван. Менекше разбира, че положението е сериозно и решава да използва положението и се оправдава пред Елван и свекърва си, че не е знаела, че Мелек не знае за бременността ѝ.

Излизайки отвънка, всички разбират, че  Мелек е изчезнала….
Излизайки отвънка, всички разбират, че Мелек е изчезнала….

Камерата ни показва, че Мелек е в багажника на колата на Каврук, на който Санджар каза да ходи да вземе и предаде Акън на полицията.

Хората на Кахраман, които наблюдават мелницата съобщават на Кахраман, че хората, които пазят Акън го извеждат и качват в колата на Каврук. Кахраман им казва да му преградят пътя, а той след малко ще пристигне.

Санджар и Наре пристигат в къщата на Гедиз, къде Мюге им казва, че Яхия е взел Мелек и отвел в имението.

Наре казва на Санджар, че Мелек може да се побърка, ако научи, че жена му е бременна.

В същото време виждаме, че Каврук вижда, хората на Кахраман, които са препречили пътя му и казва на Акън, че няма лесно да се отърве, защото той заслужава само затвор или смърт. К

аврук катастрофира с Акън и Мелек, която е в багажника.

Кахраман става свидетел на катастрофата и нарежда на хората си, да ходят да проверят, ако Акън е жив да го вземат. Кахраман и хората му качват замаяния Акън в колата и изчезват.

Мелек идва на себе си и започва да търси Каврук. Тя го открива 
изхвърчал не далеко от автомобила да лежи в безсъзнание. Плачейки, Мелек
 го моли да...
Мелек идва на себе си и започва да търси Каврук. Тя го открива изхвърчал не далеко от автомобила да лежи в безсъзнание. Плачейки, Мелек го моли да се събуди и стане
Камерата ни показва Акън, който прави предложение на Кахраман, ако отвлече Наре и ги изведе в чужбина ще получи 10 милиона.
Кахраман не се съгласява, а Акън вдига сумата до 12 милиона.
Санджар пристига в имението, където вижда полиция, а Халисе, Елван, Зехра и Яхия стоя пред него. Пристига и Наре.
-Какво е станало? – пита Санджар.
-Какво се е случило? – тичайки се приближава Наре. Четиримата мълчат…
-Мелек изчезна, никъде не можахме да я открием – казва плачейки Халисе.
-Яхия я довел, за да ме изненада, а Менекше ѝ казала за бебето. Мелек получила шок, но докато дойдем, нея вече я нямаше – обяснява плачейки Елавн.
Санджар хваща брат си и го пита, дали разбира, какво е направил?

Наре блъска Санджар и хваща на свой ред Яхия и му казва, че само един косъм от главата на Мелек да падне, тя ще убие.

А след това ядосана ударя Санджар и му казва, че след това ще убие него, а след това жена му.


Наре не е на себе си, тя моли Санджар на намери дъщеря ѝ, а Санджар 
силно я прегръща и моли да се успокой, като ѝ обещава, че ще я намери!
Наре не е на себе си, тя моли Санджар на намери дъщеря ѝ, а Санджар силно я прегръща и моли да се успокой, като ѝ обещава, че ще я намери!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...