Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.57 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар изненадва Наре с последното си решение. Вижте още какво ще се случи в еп.56 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 04 октомври 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 56 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз е разстроен, когато разбира, че Наре иска да се премести в Швейцария. Той се кани да ѝ каже, че е лудо влюбен в нея, но Елван го спира.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 57 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 04 октомври 2022 по Diema Family .

Менекше е изненадана от завръщането на Елван в къщата, а Халисе е щастлива, че снаха ѝ държи под контрол Менекшее, която беше превзела имението.

Санджар изненадва Наре с последното си решение.

„Дъщерята на посланика“, еп.58 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.58 (Diema Family) - какво ще се случи...

Менекше съобщава на Мелек, че ще си има братче, а момиченцето изпада в шок и… изчезва. Вижте още какво ще се случи в еп.58 на турския...

Гюлсие и Айше са радостни виждайки Елван, която им казва, че се е върнала в имението. Гюлсие се оплаква на Елван от Менекше, че откак се е върнала само командва. Елван пита, къде е Менекше, а Гюлсие ѝ отговаря, че в банята. Смеейки се Елван влиза в къщата. Разбирайки, че тя е намислила нещо Гюлсие и Айше тръгват след нея. Елван спира топлата вода. Менекше излиза и крещейки пита, кой е спрял горещата вода?

Елван се показва и весела казва на Менекше, че тя едва се е върнала в имението, а нея вече е започнало да я облива студена вода. Халисе я чува и се усмихва, защото Елван бързо, бързо ще покаже, къде е мястото на Менкше, която много си виреше носа.

Санджар, Гедиз и Наре са в офиса на Кахраман, където Санджар съобщава, че Наре е новият генерален директор на пристана на Кахраман, защото те имат 51% от акциите.

Наре е изненадана, а Гедиз пита, защо той нищо не знае? Кахраман също се противи, като казва, че тук той е ген. директор и няма да позволи на никой да му вземе длъжността.
Нека да питаме първо Санджар, дали е съгласен като вземеш настойничеството над Мелек да заминеш за Швейцария?  - пита Гедиз.
Нека да питаме първо Санджар, дали е съгласен като вземеш настойничеството над Мелек да заминеш за Швейцария? - пита Гедиз.

Гедиз казва на Санджар, че иска да си поговори с него отвънка. Наре иска да тръгне с тях, но Гедиз ѝ казва да остане.

-Ти нарочно направи Наре генерален директор, за да не работи с мен? Затова ли купи пристана на Кахраман? Стига, остави Наре! Върни се при жена си, която е бременна и остави Наре! – казва Гедиз.
-На тебе ли? – пита Санджар.
-Да, на мен! Аз ще мога да излекувам раните ѝ – отговаря Гедиз. Двамата тръгват да се бият, когато излиза Наре и ги пита, какво правят, какво отново не могат да разделят?
-Тебе! – отговаря Гедиз, гледайки Наре в очите.
-За какво говориш?! – не разбира Наре.
-Аз искам ти да работиш при мен, а Санджар иска да ти даде цял пристан – обяснява Гедиз.
-А мен някой питал ли ме е? Но нищо, ново, така правят всички мъже – казва Наре.
-Само мъжете ли?! Нека да питаме първо Санджар, дали е съгласен като вземеш настойничеството над Мелек да заминеш за Швейцария? - пита Гедиз.

Санджар е изненадан и пита Наре, дали е истина, тя му отговаря, че да. Санджар я хваща за ръка и ѝ казва, че трябва да поговорят, защото нищо не знае за нейното заминаване. Наре ядосана го пита, дали той ѝ е разказал за предателството си спрямо нея?! Гедиз се опитва да го спре.

-Кажи Санджар и ще те пусна – казва Санджар, като все още държи Наре в обятията си.
-Кажи Санджар и ще те пусна – казва Санджар, като все още държи Наре в обятията си.
-Не се бъркай в работите на семейството ми! – предупреждава го Санджар и дърпайки Наре излизат от сградата. Санджар ѝ казва, че след като се дърпа, той ще я носи и я взема на ръце.
-Ти побърка ли се, Сандж… - пита Наре, но на средата на името му се сеща за клетвата си.
-Кажи Санджар и ще те пусна – казва Санджар, като все още държи Наре в обятията си.
-Сама ще дойда – казва Наре и Санджар я пуска на земята.

Наре се качва в колата на Санджар и тръгва да му казва за плановете си за Швейцария, а той ѝ казва да не говори, докато шофира, защото ѝ е много ядосан.

Гедиз и Зехра водят Мелек у дома и са изненадани, защо Елван не си е вкъщи. Зехра се обажда на Елван, а тя ѝ казва, че си е вкъщи, а Зехра радостна ѝ казва, че сега ще дойде, дори ще доведе и Мелек.

Елван казва пред всички, че ще направи порта за Мелек, а Менкше тихо казва на майка си, че всичко ѝ се подрежда идеално, защото малката лигла ѝ дойде на крака, за да ѝ каже, че ще си има братче.

 Санджар и Наре пристигат в колибата под скалата.Виждайки бъркотията
 вътре, Наре пита Санджар, какво е станало, а той ѝ отговаря, че   много
 ядоса...
Санджар и Наре пристигат в колибата под скалата.Виждайки бъркотията вътре, Наре пита Санджар, какво е станало, а той ѝ отговаря, че много ядосал, заради клетвата, която е дала и ако сега вземе и дъщеря му, всичко ще запали.

Наре му отвръща да прави каквото иска, защото те заминават.

-Вие няма да заминете, ако настойник на Мелек стана аз – казва Санджар, а Наре го пита, дали иска да я удържи с помощта на дъщеря си, като го пита какво ще промени това?
-Аз ще мога да те виждам! Ще чувам гласа ти, дори да не казваш името ми, ти все пак ще гледаш към мен – отговаря Санджар.
-Нито името ти ще кажа, нито ще те погледна! Отведи ме от тук! – заповядва ядосана Наре, но тъй като Санджар няма намерение да го направи, тя изправя един стол в колибата и сяда на него.
Санджар казва на Наре, че много иска да я пусне да отлети, но не може да живее без нея.
Санджар казва на Наре, че много иска да я пусне да отлети, но не може да живее без нея.

Наре го пита, как е живял 9 години, а той ѝ отговаря, че постоянно е страдал, защото тя владее неговото сърце… Наре не иска да го слуша и излиза от колибата. Санджар я настига и я пита, защо не му е дала да умре след като убие Акън, защо го е спряла?!

-Ако искаш да живееш без мен, да не виждам Мелек, защо ме спря, защо не ми позволи да умра?! Защо искаш да избягаш? Защо е всичко това?
-Вината не е моя, а твоя – отговаря Наре и тръгва по пътя.
-Аз ще го направя – казва подир нея Санджар. Наре спира.
-Аз ще направя всичко възможно и утре ще взема Мелек при себе си! Ако си тръгнеш, ще стана много лош! – заканва се Санджар.

Наре не казва нищо и продължава да върви по пътя. Санджар не успява да я спре…

В имението на Санджар Менкше с нетърпение очаква Зехра да пристигне с Мелек и е много разочарована, кога Зехра пристига сама и казва, че Мелек е искала да остане при Гедиз. Разбираме, че Гедиз е предупредил Зехра, че Мелек не трябва да знае за бременността на Менекше.

Гюсие разказва на Зехра и Елван, как ще изгонят семейството на 
Менекше от имението, като вземат Локи, който да работи за тях, защото тя
 е разбрала...
Гюсие разказва на Зехра и Елван, как ще изгонят семейството на Менекше от имението, като вземат Локи, който да работи за тях, защото тя е разбрала, че Локи все още обича Менекше.
В същото време Менекше шантажира Яхия, че ще разкаже на Елван за връзката му с Дуду и го кара да ѝ доведе Мелек.
В същото време Менекше шантажира Яхия, че ще разкаже на Елван за връзката му с Дуду и го кара да ѝ доведе Мелек.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...