Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.40 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар изпитва смесени чувства – хем иска да повярва на Наре, хем се чувства излъган. Вижте още какво ще се случи в еп.40 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 9 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 39 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар иска Наре да му отговори, защо е ранила Акън, но Мелек се притича на помощ на майка си. Акън е бесен, че Наре го е изиграла и решава да се върне в Турция.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 40 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 септември 2022 по Diema Family .

Елван напуска къщата на Ефеолу и се премества да живее при Наре, а Яхия, колкото и да му се иска, е изненадан от решението на съпругата си.

Акин опитва още една хитрост, за да се приближи до Наре, като този път явно ще използва сестрата на Санджар.

Санджар изпитва смесени чувства – хем иска да повярва на Наре, хем се чувства излъган.

„Дъщерята на посланика“, еп.41 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.41 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре не я интересува, какво мисли Санджар, а иска само едно, той да остане жив. Вижте още какво ще се случи в еп.41 на турския сериал...

Наре и Мелек са събудени от шум пред врата на къщата им. Мелек уплашено пита майка си, кой може да е. Наре отива и казва, че е нейният баща.

-Татко, какво е това? – пита Мелек виждайки многото кофички пред вратата им.
-Нали искаше боя в различни цветове – отговаря Санджар и прегръща дъщеря си.

Наре казва на Санджар с всички тези бой и неща по къщата дава надежда на Мелек.

-Днес ще поговорим, защото няма да мога да издържа още една безсънна нощ – казва Санджар.

Акън е в Мугла и наблюдава имението на Санджар.
Акън е в Мугла и наблюдава имението на Санджар.

Халисе се връща от болницата в имението, но хората, които работят за тях не я поздравяват, но поздравяват Елван, която влиза в къщата и си събира багажа.

Яхия отива при нея и я заплашва, че ако отиде в къщата на дъщерята на посланика, то ѝ се кълне, че никога няма да прекрачи прага на имението.

-Знаеш ли, Яхия, когато ти ме изгони от тук, аз се зарекох, че кракът ми няма да стъпи повече в този дом - отговаря Елван, която си взема куфарите и напуска имението.

Зехра и Гюлсие тръгват след нея. Елван вижда Каврук в двора и му помахва с ръка за довиждане.

-Каврук, дай ключовете, за да откарам Елван – казва Зехра.

Гюлсие плачейки си взема довиждане с Елван, като двете силно се прегръщат.

Действието се връща в дома на Наре, където Мелек и Санджар боядисват стените в къщата.

Наре пише на Гедиз съобщение, че ще се побърка, защото Санджар боядисва с Мелек все едно нищо не се е случило и се чуди откъде е научил, че тя е ранила Акън с нож.

Гедиз ѝ връща отговор, че това е добре, че е вкъщи и боядисва, защото ако знаеш причината, защо тя е ранила Акън, Санджар, въобще нямаше да бъде при тях.

Мелек казва на Санджар да отвори цветните бой, за да може да оставят следи в къщата си.

Наре и Мелек си потапят дланта в някоя от цветните бой, а след това оставят отпечатък на стената, така на половината от стената.

-Татко, твоите следи ще бъдат сини – казва Мелек.

Санджар се опитва да ѝ откаже, но Мелек му казва:

-Няма семейство без баща, няма дом без следи от баща!

Наре също иска да възрази.

-Добре, нека ризите на татко, да не висят в гардероба ни, да няма кърпа в банята ни, неговите обувки да не са пред къщата ни, но нека поне тук да са неговите следи, нека поне тук да бъдем семейство – казва Мелек.

При тези думи Санджар топва дланта си и оставя своя следа на стената.

В този момент на входната врата се звъни, а Санджар казва на Наре, да оставят посрещането, приветствията и сълзите за след това, а Елван да се позанимава с Мелек, докато те двамата си поговорят отвънка.

Наре и Санджар излизат пред къщата, а той я пита, защо е наръгала Акън с нож? Наре му отвръща, че тя не му задава въпроси, на които няма отговор.
-Давай, задай ми въпрос, ще ти отговоря – казва Санджар.
-Добре, защо се ожени? – пита Наре.

Санджар е видимо изненадан от нейният въпрос.

-Аз знам защо ме изгони онази нощ, за което никога няма да ти простя, но ми кажи, защо се ожени? Как можа да направиш това с нас, Санджар Ефе? – бясна е Наре.
-Значи, Акън е бил прав! Ти специално ли дойде на сватбата? – пита Санджар.
-Това ти е казал, Акън? – пита Наре.
-Да, той ми каза, че ти си тръгнала, за да съсипеш сватбата ми, а ти си го наръгала с нож, когато той е искал да те спре – казва Санджар.
-Какво ти с Акън…, не довършва Наре, защото Санджар я прекъсва и я пита, дали наистина е искала да съсипе сватбата му.

-Беше ми любопитно, как ти ще се подпишеш и как ще развържеш лентата? Исках да разбера какво представлява истинското предателство, Санджар! – казва Наре, като го ударя с ръка, на която все още има червена боя и оставя отпечатан на блузата му.
-Ти, защо не дойде 5 минути по-рано! Само 5 минути по-рано! Защо? Боже мой, ще се побъркам! – пита ядосан до сълзи Санджар.
-Не плачи, няма да ти олекне, става по-лошо! Аз съм пробвала – казва Наре.-А и да знаеш, аз ще продължа да работя в компанията, защото не ме интересуват условията, поставени от женен мъж.

Наре влиза в къщата, а Санджар тръгва след нея, като ѝ казва, че трябва да довършат разговора. Той я вкарва в една от стаите и тръгва да заключи вратата, а Наре изплашена му казва да не го прави, защото има фобия.

-Добре, добре няма – отвръща притеснен Санджар.
-Знаеш ли, ние с теб никога не сме се целували – казва Наре и сяда на пода като опира гърба си на прозореца.

Санджар също сяда на разстояние от нея.

-Да, голям глупак бях, като ти казах, че ще го направим, след като се оженим – отговаря Санджар.
-Санджар, какво правим? Ти си женен за друга – казва Наре.
-Ние също бяхме женени, дори и за една нощ – отвръща Санджар.
-Аз не искам да си спомням тази нощ. Да ние имаме дете, но ние се разделихме и всичко свърши! Край! Трябва да се примириш и да продължим да живеем по-нататък – казва Наре.
-Ти с това примири ли се? – пита Санджар.
-Много отдавна – отговаря Наре.
-Кога например го направи? – пита той.
-Когато се разделихме – отговаря тя.
-Тост, когато те изгоних – пояснява Санджар. -Ти толкова често лъжеш, че аз не мога да разбера, кое е истина и кое лъжа! Ти каза, че си се примирила, защото тогава дойде и ме попита на сватбата ми, дали съм забравил? А сега му казваш, че всичко между нас е приключило! Хайде, излъжи ме още един път, защо Акън търсеше Изабел?
-Какво, Акън е бил при Изабел? – пита изненадана Наре.
-Да, той беше там и се опитваше, да я нападне – отговаря Санджар.

-Но, Изабел нищо не ми каза.

-Да, защото аз го хванах преди да го направи, затова и ме арестуваха – обяснява Санджар и се доближат до Наре, като я пита, какво е правил там Акън? Наре си мълчи, а Санджар казва, че явно Акън е търсел нея.
-Не – държейки се за главата Наре.

-Добре, защо тогава се е опитал да те задържи, за да не дойдеш на сватбата? Акън е луд по теб, нали? Затова се е сближил с Мюге? Нещо ужасно ти е направил Акън, за да го наръгаш с ножа, нали? – пита Санджар.

-Не, не – става Наре.
-Изабел е била права, както Отело е убил жена си, заради една кърпа, така, аз изпратих теб на смърт, заради една червена лента – досеща се Санджар.
-Стига, стига! Може, аз отново да те лъжа, да съм ти изневерила. Аз никога няма да ти кажа, кое е истина и кое е лъжа, защото това е твоето наказание. Мразя лъжата, мразя истината, мразя онази нощ - крещи Наре, като размята ръце и чупи един от прозорците.
Санджар прави крачка и силно я прегръща!

На връщане към имението Акън препречва пътя на Зехра, като се прави на куц и я моли за помощ, тъй като е спукал гума. Акън се представя за Мерт и пита Зехра, за телефонния ѝ номер, за да я покани на кафе, за да ѝ се отблагодари.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...